Aydın’ın Nazilli ilçesinde düzenlenen geleneksel rahvan at yarışları, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Nazilli’deki organizasyonda farklı ilçelerden getirilen 100 at piste çıkarken, etkinlik bölgedeki geleneksel spor kültürünü yeniden gündeme taşıdı.

Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan ile Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Erdal Esen de programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Organizasyon, Aydın’dan ve çevre ilçelerden gelen katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Nazilli’de geleneksel spor kültürü öne çıktı
Aydın İl Temsilcisi ve Kulüp Başkanı Şevket Yapar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte rahvan at yarışları gün boyu sürdü. Organizasyonda farklı kategorilerde yarışan atlar izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Nazilli’de düzenlenen etkinlik, geleneksel sporların yaşatılması açısından dikkat çekici buluşmalardan biri oldu.
Kaymakam vatandaşlarla bir araya geldi

Program kapsamında Nazilli Kaymakamı Huriye Küpeli Kan, etkinlik alanında vatandaşlarla sohbet etti. İlçe Emniyet Müdürü Erdal Esen’in de eşlik ettiği ziyarette organizasyona ilişkin bilgi alındı.
Yerel yöneticilerin katılımı, etkinliğe olan ilgiyi artıran detaylar arasında yer aldı.

100 at mücadele etti
Organizasyonda Nazilli ve Aydın’ın farklı ilçelerinden gelen toplam 100 at mücadele etti. Yarışlar boyunca katılımcılar pistte yaşanan rekabeti yakından takip etti.

Rahvan at yarışları, bölgenin köklü kültürel etkinlikleri arasında gösteriliyor.
Organizasyon ekibine teşekkür edildi
Program kapsamında Kaymakam Huriye Küpeli Kan’a plaket takdim edildi. Etkinlikte emeği geçen organizasyon ekibine ve katkı sunan isimlere teşekkür edildi.
Geleneksel değerleri yaşatmayı amaçlayan organizasyon, günün sonunda yoğun katılımla tamamlandı.





