Polat Yağcı Organizasyonu ve Demirören Medya Grubu sponsorluğunda düzenlenen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam sahnesinde bir kez daha Nil Karaibrahimgil ve sevenlerini ağırladı.

Teoman, Nil Karaibrahimgil'in Sahnesinde


Ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, eşsiz geceye unutulmaz bir sürprizle başladı. Rock müziğin sevilen sesi Teoman ile konserin startını veren Karaibrahimgil, alkış yağmuruna tutuldu. "İstanbul'da Sonbahar" ve "Kek" parçalarını birlikte seslendiren ikili, konserin ilk dakikalarında eğlenceyi ikiye katladı.

Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım' Kızıl Goncalar'ın yeni bölümünde Meryem yeni kararların eşiğinde: 'Gözümü karartırım'

Sonbahar Gecesini Şenlendirdi


Ünlü sanatçı Kuruçeşme Açıkhava'ya ruhlarındaki kanatları da açtırdı, binlerce kişi "Pırlanta" şarkısıyla sağ ellerini havaya kaldırdı. Binlerce müzikseverin buluştuğu gece, özellikle şarkılarıyla gençlerin ve çocukların "Resmen Aşığım", "Peri" ve "Diskotek" şarkılarındaki coşkuları görülmeye değerdi. Müziğiyle olduğu kadar kıyafetleriyle de adından söz ettiren sanatçı, Kuruçeşme Sahnesi için özel hazırlanan iki kostümüyle de adeta görsel bir şölen yaşattı. Bitmeyen enerjisi ve sahne performansıyla göz dolduran Nil Karaibrahimgil, konserin sonunda alkış tufanı koparan hayranlarına bis yaparak karşılık verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ