SANAT

Oktay Ekinci Karikatürlü Ev açıldı

Abone Ol


Türkiye'nin en iyi karikatüristi umarım buradan çıkar


Açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen;  "Karikatürlü Evler çocuklarımızın mizahi yönden gelişimini amaçlar. Bu amaçla çocuklarımız hem buradaki çizerlerle hem Türkiye'deki çizerlerle buluşacaklar. Dostum Oktay'ı Bursa'da yapılan bir kurul esnasında tanıdım. Oktay ayrıca sıkı bir çevrecidir bunu da çok iyi biliyorum. Özellikle kendisi Karikatürcüler Derneği'nin kurucusudur. Çizer Kamil Masaracı'yla Kültür Sanat Günleri'nde sözleşmiştik. Onun önerisi bizi bugünlere getirdi. Burada gençlerle birlikte atölye çalışmalarını gerçekleştirecek olan Uğur Bilge de her konuda olduğu gibi bu konuda da bizim yanımızda.Türkiye'nin en iyi karikatüristi umarım buradan çıkar. Hayırlı olsun" dedi.

Türközen'den Nutuk hediyesi

Açılış sırasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Nutuk" adlı eserini hediye eden Başkan Türközen, onların okuması gereken en önemli kitaplardan birisi olduğunu vurguladı.

Kayıtlar devam ediyor


'Oktay Ekinci Karikatürlü Ev için kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler 0530 969 34 88 numaralı telefondan Karikatürlü Ev'e ulaşabilecekler.