FİNANS EKSPRES

Paykasa nasıl alışveriş yapılır?

Abone Ol
paykasa kart sahibi olarak bu muhteşem özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nasıl paykasa kart sahibi olabilirim?

Paykasa kart sahibi olabilmeniz için pek bir şey yapmanıza gerek yoktur çünkü paykasa al işlemleri oldukça hızlı ve basittir. Öncelikle kendinize en uygun siteyi bulmanız gerekmektedir çünkü paykasa kart başvuruları internet üzerinden yapılmaktadır. Kendinize güvenilir ve ucuz bir site bulduktan sonra gerisi çocuk oyuncağıdır. Site yetkilileri ile iletişime geçip onlardan gerekli bilgileri aldıktan sonra paykasa kartınızın değerince parayı site yetkililerin verdikleri hesaplardan herhangi birisine yatırmanız gerekmektedir. Parayı yatırdıktan ve ödemeniz onaylandıktan sonra kart bilgileriniz size teslim edilir ve kartınızın içerisinde bulunan kupon miktarınca alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Paykasa kart ile nasıl alışveriş yapılır?

Paykasa kartınız aktif olduktan sonra artık alışverişe başlayabilirsiniz. İlk defa paykasa kart kullanıyor iseniz endişelenmeyin kullanımı oldukça basittir. Normal bir karttan daha kolay bir ödeme şekli bulunan paykasa kart en hızlı ödeme yöntemine sahip kartlardan birisidir. Öncelikle paykasa kartın geçerli olduğu alışveriş sitelerinden birisine giriş yapınız. Yüzbinlerce alışveriş sitesi paykasa kart ödeme yöntemi kullanmaktadır. Siteyi kararlaştırdıktan sonra ürünlerinizi seçin ve ödeme bölümüne gelin. Ödeme bölümünde paykasa kartı seçin ve sadece 16 haneli kart numarası ve kart şifresini girin. Başka hiçbir bilgiye ihtiyaç duymadan paykasa kart ile ödemeyi onaylayın. İşte paykasa kart ile yapacağınız alışverişler bu kadar basit ve hızlıdır.

Sizlerde hemen bir paykasa kart sahibi olabilir ve paykasanın fırsatlarına yakından şahit olma imkanına erişebilirsiniz.