Karşıyaka Spor Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grup'ta Play-Off mücadelesi verecek futbol takımı için önemli bir adım attı. Başkan İlker Ergüllü önderliğinde kulüp yöneticileri, Mavişehir'deki kulüp binasında bir araya gelerek futbolcuları için prim kampanyası başlattı. Başkan Ergüllü'nün 3 milyon TL'lik başlangıç desteğiyle başlayan kampanyaya, kulübün önemli isimleri de katkı sağladı. Nazım Torbaoğlu 3 milyon TL, eski Başkan Azat Yeşil 1 milyon TL, Mustafa Taşova ve Mustafa Karabağlı ise her biri 2'şer milyon TL ile kampanyaya destek verdi.

“ÜST LİGE ÇIKAN TARAF BİZ OLACAĞIZ”

Transfer için kollar sıvandı | Taha’nın yerine yeni stoper Transfer için kollar sıvandı | Taha’nın yerine yeni stoper

Başkan Ergüllü, toplantıda yaptığı açıklamada, "Play-off öncesi takımlarımıza moral depolamak istiyoruz. Burada toplanmamız tarihi bir gün olarak kayda geçecektir. Futbola ve basketbola ekonomik alanda daha fazla desteklemek için burada toplandık. Başlangıcı güzel yaptığımızı düşünüyorum. Bu kampanya play-off’taki her maç sonrasında artarak devam edecektir. Umarım 6 maç sonunda üst lige çıkan taraf biz olacağız. Tüm katkı vereceklere şimdiden teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

'ŞAMPİYONLUKTA SENDE OL'

Kampanyaya katkıda bulunmak isteyenlerin IBAN hesabının resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı belirtildi. Ayrıca, ismini vermek istemeyen bağışçıların katkılarıyla toplanan destek miktarının şimdiden 15 milyon TL'yi aştığı öğrenildi. Kampanyanın sloganı ise 'Şampiyonlukta Sende Ol' olarak belirlendi.

“VIP SATIŞLARINI BAŞLATIYORUZ”

Basketbolseverlere de müjde veren Başkan Ergüllü, VIP ve saha kenarı biletlerinin satışa çıkarıldığını duyurdu. Ergüllü, "Basketbol sezonumuzun eksiksiz tamamlanması ve yeni bir bütçeyle başlamak adına VIP satışlarını başlatıyoruz. Tüm basketbolseverleri ve taraftarlarımızı yerlerini almaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Adnan Karabulut