Torbalı ilçesinde, pompalı tüfekle ateş açılan seyir halindeki otomobilde hayatını kaybeden sürücü Adnan Özdemir (61), Abdullah Altun (55) ve eşi Fatma Altun'un (54) cenazeleri, yakınlarına teslim edildi. Olayda babası Adnan Özdemir'i kaybeden, yeğenleri Miraç Altun (4), Ahmet Ege Özdemir (1) ve anneleri Ayşe Özdemir (32) ise yaralanan Ayda Özdemir (36), olaya ilişkin konuştu.

"Hiçbirimizin olayla alakası yok"

Olaya tepki gösteren ve çok üzgün olduğunu dile getiren Ayda Özdemir, "Babamın bu olayla alakası yok. Hiçbirimizin yok. Kardeşim cezaevinde. Altun ailesinin de yakınları cezaevinde. Kardeşimle onların yakınları aynı koğuşta kalıyor. Görüşe gidecek araçları olmadığı için babamdan rica edince babam yardımcı olmak amacıyla onları da cezaevine götürmek için otomobiline alıyor. Olay, cezaevi dönüşünde meydana geliyor. Saldırganı tanımıyoruz, ismini de bilmiyoruz. Babam öldü. Kızımız, gelinimiz ve 1 yaşında çocuğumuz yaralandı. İkisinin de hayati tehlikesi sürüyor. En ağır cezayı alsın, hatta kim ne yaptıysa ölsün. Ocağımıza ateş düşürdüler" dedi.

Pompalı Tüfekli Saldırıda Kurtulan Kadın Konuştu1'Kim Ne Yaptıysa Ölsün'

Babaannesi canıyla torununu korudu

Öte yandan, saldırıda yaralanan Miraç Altun'u olayda hayatını kaybeden babaannesi Fatma Altun'un üzerine kapanarak, korumaya çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca yaralı 3 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yunan basınında KKTC için tartışmalı savaş senaryosu
Yunan basınında KKTC için tartışmalı savaş senaryosu
İçeriği Görüntüle

Pompalı Tüfekli Saldırıda Kurtulan Kadın Konuştu4 'Kim Ne Yaptıysa Ölsün'

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli K.K.'nin işlemleri ise sürüyor.

Kaynak: DHA