Güncel ve en doğru kızlık zarı muayenesini ancak tercih ettiğiniz klinik ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Kızlık zarı dikimi fiyatında önemli olan nokta doktor seçimidir. Kızlık zarı dikimitecrübe ve deneyim gerektiren bir işlemdir. Bu işlemin tecrübeli ve kendine güvenen kadın hastalıkları ve doğum uzmanı tarafından yapılması en mantıklı olanıdır. Çünkü operasyon yapılmadan önce uzman doktor tarafından vajinal bölgenin değerlendirilmesi gerekir. Bekaret onarımı ve dikimi için farklı yöntemler uygulanmaktadır.

Ayrıca her doktorun kendine özel bir tekniği vardır. Bunun için genital bölge estetiğinde doktorlar arasında belirgin fiyat farkının olması son derece normaldir. Kalıcı ve geçici onarım birbirinden farklıdır. Geçici onarım genellikle düğün mevsiminin yaklaştığı dönemlerde yapılırken, kalıcı onarım yılın her döneminde yapılabilir. Bu yüzden iki onarım yöntemi arasındaki fiyatlar mevsimsel olarak değişkenlik gösterebilir. Kızlık zarı dikimi için tıklayın dikme işlemi ilden ile de farklılık gösterebilir. O ilde bulunan doktor sayısına bağlı olarak da fiyatlarda farklılık vardır. Kızlık zarı dikme işlemindeki fiyat farklılığı bir önceki yıla göre de farklı olabilir. Kızlık zarının yırtılan kenarları kesilerek tekrar bir araya getirilir. Buna mikrocerrahi ile kızlık zarı dikme adı veriliyor.

 Geçici kızlık zarı dikimi evlilik günü yakın olanlar için en uygun olanıdır. Bazı ameliyatlar evlilikten bağımsız olup her zaman yapılırken, bazıları evlenmeden bir hafta önce yapılır. Kısa vadeli yapılan ameliyatların başarı oranı çok yüksektir. Uzun vadeli kızlık zarı operasyonlarında kişilere evlenmeden birkaç gün önce doktor kontolüne gelmeleri önerilir.

Ameliyat işlemleri genelde 30 dakika içerisinde sonuçlanır. Genel anestezi veya çoğunlukla tercih edilen lokal anestezi daha basit bir operasyondur. Kızlık zarı dikiminden sonraki dönemlerde şiddetli ağrılar olmaz. Sadece vajinal bölgede hafif bir gerginlik hissi ve haifif bir kanamanın olması normal olarak karşılanır. Eğer bir kişi şehir dışından geliyor ise aynı gün içinde yola çıkmasında, hareket etmesinde herhangi bir sakınca yoktur. Özetle söylemek gerekirse kişinin gündelik hayatını kısıtlaması gerekmemektedir. Bu nedenle vajina estetiği  doktorun tecrübeli olmasında yarar var.  oldukça kolay bir hal almış durumda.

Editör: Haber Merkezi