Hanımların en büyük problemlerinden biri olan kilo sorunları bazen baş edilmesi büyük bir sorun haline gelebiliyor. Kilo vermek sanıldığından çok daha zor bir süreçtir. Bazı bünyeler kiloyu hızlı bir şekilde verebilirken bazı bünyeler maalesef ki yağ yakma konusunda daha tembel olmaktadır.
 
Bu durumda en büyük yardımcınız profesyonel diyetisyenler olmaktadır. Kilo vermek için sadece diyet yapmanın yeterli olmadığınız söyleyen uzmanlar aynı zamanda spor yapmanın da önemini vurgulamaktadırlar. Bu şekilde daha sağlıklı bir kilo verme aşamasından geçeceklerini ve diyet sonrasında verilen kiloların geri alınmayacağı üzerinde duruyorlar.
 
Hanımların bir başka büyük sorunu da son günlerde artan baş ağrılarıdır. Çalışma hayatının stresi ev ve çocukların sorunları derken kadınların kendilerine çok fazla zaman ayıramaması büyük oranda sağlık sorunlarına neden olmaktadır. Bu sorunların en basiti gibi görünen ancak büyük sağlık sorunlarının tetikleyicisi olduğu düşünülen baş ağrısı kadınlar için bir sorun haline gelmektedir. Baş ağrısının birçok nedeni olabileceğini söyleyen doktorlar eğer sürekli tekrar eden sorunsa mutlaka belli testlerden geçilmesi gerektiğini ve kesinlikle hafife alınmaması gerektiğini söylemektedirler.
 
kadin.com içerikleri içerisinde özellikle kadınlara yönelik olan bu tarz yazılar ve makaleler sıkça yer almaktadır. Kadınların son dönemlerde biraz daha kendilerine vakit ayırmaları gerektiğini ve hayat konusunda daha geniş bir yaşam tarzı benimsemeleri gerektiğini de vurgulayan kadin.com birçok kadın sorunlarına objektif bir şekilde çözüm önerileri de sunmaktadır.