İzmir’de 8 yıl hapisle aranan şahıs JASAT’tan kaçamadı
İzmir’de 8 yıl hapisle aranan şahıs JASAT’tan kaçamadı
İçeriği Görüntüle

İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi'nde, 22 dönümlük bir arazi üzerinde bulunan ve 9 bin metrekare kapalı alana sahip plastik kasa üretim fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

"Yangın başka alana sıçramadı"

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının ardından başlatılan soğutma çalışmaları sürerken, olay yerinde incelemelerde bulunan Selçuk Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, yangının başka bir alana sıçramadan söndürüldüğünü belirtti.

Kaymakam Çağlar, yangının çıkış nedenine ilişkin çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadığını açıkladı. Selçuk Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu bilgilere yer verildi:

"TOKİ konutlarına yakın bölgede bulunan bir plastik kasa üretim fabrikasında saat 08.00'de başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Emniyet ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı alanda herhangi bir yaralı bulunmamaktadır."

Yangının sebebiyle ilgili detayların yapılacak incelemeler sonucunda netlik kazanması bekleniyor. Fabrikada maddi hasar meydana gelirken, olay yerinde güvenlik tedbirleri alınmaya devam ediyor.

Kaynak: AA