Henüz kulüp bulamayan genç stopere kapılarının açık olduğunu söyleyen Futbol Direktörü Özden Töraydın, "Şartlarımız belli. Fedakarlık yaparsa Ömer'le anlaşmaya hazırız" dedi.

Daha önce üst liglerde kulüp bulamaması halinde tercihinini Altay'dan yana kullanacağını belirten 23 yaşındaki defans oyuncusunun durumu önümüzdeki günlerde netleşecek. Altay'da 2 sezon forma giyen Ömer Arslan, 42 maçta 3 gol kaydetti.

Bu arada takımdan ayrılan isimlerden Bedri Can, Zonguldak Kömürspor'la, İsmet, Niğde Belediyespor'la, Burak, Bugsaşspor'la anlaştı. Osman ise kulüp arıyor.

ESKİLERE FEDA ÇAĞRISI

Altay Asbaşkanı Özgür Ekmekçioğlu, transfer yasağının kaldırılması için alacaklılardan fedakarlık beklediklerini söyledi. Özellikle eski futbolculardan anlayış beklediklerini isteyen Ekmekçioğlu, "Altay'ın tek çıkışı lig atlamak ise bize yardımcı olup kulübün önünü açmalılar. Geçmişte yaşadıkları mağduriyetleri bu yönetime ve Altay'a mal etmemeliler. Onlara en iyi şartlarda tekliflerimizi sunduk. İyi niyetli adım atmalarını bekliyoruz" dedi.

Altay'da Yunus Altun, Recep Biler, Mustafa Cevahir, Erol Yükseker, Mehmet Yılmaz, Zafer Şahin ve Evren Avşar alacaklarında indirime gitmedi.