Kulübün resmi sitesinde, kendisine özgü üslubuyla bir yazı kaleme alan Başkan Özkan, sezon başında Bursa Nilüferspor'a kiralık verilen Ali Berkin ile Taner'in sakallı fotoğraflarını koyup uğradıkları değişime dikkat çekerek, "Tüm teknik kadrolarımız ve özkaynağımızdan olan her sporcu maçlara traş olmuş şekilde çıkacaktır. Transferle A takımımıza gelen profesyoneller kirli sakal bırakabilirler. Ancak maç güneri sakallarını düzeltmelerini istiyorum. Uzun bırakılmış sakalları ise hiç istemiyorum" ifadesini kullandı.

Yazısına, "Almış olduğum kararlar için beni anlamaya çalışmanızı beklemiyorum. Sadece affedin yeter" cümlesiyle başlayan Başkan Özkan, A takımda sürekli kadroya giren futbolcular dışında altyapıdaki oyuncuların tümünün siyah ayakkabı giyeceğini şu cümlelerle anlattı:

"Geçen gün Altınordu-Galatasaray maçında gördüm, bizimkilerin ayaklarında pembe ayakkabıları olanlar bile vardı. Ayakkabılar şıkır mıkır ama ayaklar tıngır mıngır. Kaleye şöyle buzaka gibi vuran bir oyuncu dahi yoktu. Sirk topçusu olmak isteyen başka yere gitsin. U11'den U19'a kadar tüm tüm sporcuların maç ayakkabıları, siyah renk ayakkabı ile değiştirilecek. Ayrıca U15'ten başlayarak tüm sporculara güzel, doğru ve etkili konuşma dersi verilecek. Herkes haftada 1 ders almak zorundadır."
Editör: Haber Merkezi