Tüm dikkatleri üzerine çeken genç savunmacıya Süper Lig'den Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Bursaspor talip olurken, Almanya 2'nci Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren St. Pauli'nin de kırmızı lacivertlilere haber yolladığı öğrenildi. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın sezon sonu gönderme şartıyla Çağlar için gelen teklifleri değerlendirdiği bildirildi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in de transferini istediği genç stoper için siyah beyazlıların İzmir ekibine 1 milyon Euro teklif ettiği, ancak Başkan Özkan'ın bu rakamı az bulduğu ifade edildi. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın bir süredir nabız yokladığı kaydedilirken Bursaspor'un da önümüzdeki günlerde teklif sunmaya hazırlandığı öğrenildi. Altınordu'nun sözleşmeli oyuncusu olduğunu belirten Çağlar, şu an için sadece futbola odaklandığını dile getirdi.

2 FUTBOLCU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI

Altınordu'da sol bek Gökhan Yılmaz ve sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim Tuna'nın Antalyaspor'a transferi büyük ölçüde kesinleşti. İki kulüp arasında imzalanan ön protokola göre Antalyaspor, Halil İbrahim için İzmir kulübüne 500 bin dolar (Yaklaşık 1 milyon 450 bin TL) vereceği, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gökhan için bonservis ücreti alınmayacağı öğrenildi. Ancak Altınordu, bir başka kulübe transfer olmaları halinde her iki futbolcunun satışından yüzde 30 pay alacak.