Denizlispor'da 6 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurul ile ilgili çalışmalar devam ederken, Teknik Direktör Kenan Atik, Denizlispor'un hedefine ulaşabilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Kenan Atik, "Denizlispor'un önündeki en önemli konu olağanüstü genel kurul. Genel kurulda göreve gelecek yeni yönetimin alacağı karar ne olursa olsun biz saygı duyacağız. Bizimle çalışmak istenirse göreve devam ederiz, istenmezse verilecek her görevde de Denizlispor'a hizmet etmeyi sürdürürüz" dedi.

Boşa çıkan oyuncu çok


Denizlispor'un gelecek sezon hedefine ulaşabilmesi için gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Atik, "Takımın son durumu ile ilgili hazırladığımız raporu gelecek yönetime vereceğiz. Yeni sezon öncesi yönetimin önünde son durumla ilgili bir raporun olmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Liglerin sona ermesiyle birlikte birçok futbolcu boşa çıktı. Bu oyunculardan Denizlispor'a faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncuların transferi için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Adem Sarı ve Ceyhun gibi sözleşmesi sona eren oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncular Koffi, Braga ve Roberts'in takımdan ayrıldığını sadece Youla'nın takımda kaldığını belirten Kenan Atik, sözleşmesi devam eden oyunculardan Ahmet Cebe'nin Kardemir Karabükspor'la anlaştığını söyledi.

Editör: Haber Merkezi