Denizlispor, ligin ilk maçında kendi sahasında oynayacağı Göztepe maçının provası niteliğindeki Bucaspor karşılaşmasında oynadığı futbolla camianın beğenisini kazandı. TSYD Ege Dostluk Kupası'nın son maçında, ligde de rakibi olan Bucaspor'u Fatih Yiğen ve Can Erdem'in golleriyle 2-0 yenen Denizlispor, bu sonuçla kupadaki tek galibiyetini almış oldu.

Bank Asya 1. Ligi'nde 2011-2012 sezonunun açılış maçında cuma akşamı Denizli'de Göztepe ile karşı karşıya gelecek
olan Yeşil-Siyahlılar, Bucaspor önünde hazırlık ve kupa maçlarındaki en iyi futbolunu sergiledi.

İlk maç önemli

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Bucaspor maçında tüm futbolculara şans verirken, sakatlıkları bulunan Huzeyfe, Ali Helvacı ve İsmail Baydil kadroya alınmazken, defansta Koray'ın sergilediği futbol büyük beğeni kazandı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Göztepe maçı öncesi oynadıkları son maçta iyi futbol sergilediklerini belirterek, "Yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Oyuncuların birbiriyle uyumu ve yeni sezon hazırlıklarının ağır tempoda geçmesi sebebiyle bazı hazırlık maçlarında iyi oynayamadık. Ancak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bucaspor maçında oyuncularım kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapmak için çaba sarf etti. Artık hazırlık dönemi bitti ve lige konsantre olduk. Göztepe ile oynayacağımız ilk maçı kazanarak lige galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.
Editör: Haber Merkezi