Başkan Altınbaş’tan gelen, "İstifayı düşünmen hata. Ekibinle beraber bizi bu durumdan çıkaracağınıza inancım sonsuz" mesajıyla güven depolayan Kemal Kılıç, "Bir kez daha ayağa kalkmak için gerekeni yapacağız. Artık kimse ismine, kariyerine göre forma bulamayacak. Gerekirse Tum’u bile keser, yerine alt yapıdan oyuncu koyarım" dedi. Takımıyla bir toplantı yapacağını açıklayan Kemal Kılıç, şöyle devam etti:

"Bunları herkesin yüzüne tekrar söyleyeceğim. Sert uyarılarımız olacak. İçinde bulunduğumuz durumun önemini kavrayamayan, mücadele etmeyen kadro dışı kalacak. Sezonun kalan bölümü Kurtuluş Savaşı olacak. Henüz hiçbir şey bitmedi. Söylerken bile kendime kızıyorum ama düşme korkusunu üzerimizden atacağız. Göztepe camiası bu konudaki kararlılığımıza inansın ve bize destek versin."

PAULİNHO SAHNE ALIYOR


Romanya’nın Cluj takımından alınan Paulinho, pazartesii günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında forma giymeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılılarda, ikinci yarının ilk iki haftası geçtikten sonra lisans çıkarılması için başvurulan ve Romanya Ligi’nden kalan dört maçlık cezası ortaya çıkan Portekizli futbolcunun, zorlu randevuda yarım devre de olsa şans bulacağı bildirildi. Sakatlığı geçen Fatih’in de kritik mücadeleye yetişeceği, Ramazan Sal’ın durumunun belirsiz olduğu açıklandı.
Editör: Haber Merkezi