Tarihinin en ağır ekonomik tablosu içinde zirve mücadelesini sürdüren Karşıyaka'da eski masör Hakan Kaynak'ın faiziyle 70 bin TL'yi bulan alacağı için tesislerdeki klima ve televizyonları haczetmesi üzerine yönetim, bu tür olayların tekrarlanmaması için kiralama yöntemini buldu.
Buna göre yöneticiler, yeni klima ve televizyonları kendi üzerlerine satın alıp, kulübe kiralayacaklar. Söz konusu eşyaların faturaları yöneticilerin adına olacağı için haczedilemeyecek. 
Bu yıl pek çok maçtan önce haciz olayıyla karşılaştıklarını hatırlatan Kulüp Başkanı Cihan Büyükoral, şöyle dedi: "Takımı, tesislerde yaşanan bu tür olaylara tanık olup morallerinin bozulmaması için dışarıda kampa alıyoruz. Bu sefer de hacizleri 1 gün erken göndermeye başladılar. Hacizler için ödeme yapmayacağımızı, açıkladık. Alacaklarını maç hasılatı ve TFF gelirlerinden tahsil edebilirler."
Bu arada taraftarlar, bugünkü idmanı ziyaret edip futbolculara moral verdi.

Dalmat'tan dava

Karşıyaka'dan ücretini alamadığı için devre arasında ayrılıp Boluspor'la anlaşan Dalmat, kulübü FIFA'ya şikayet etti. Fransız futbolcunun Karşıyaka'dan 77 bin euro alacağının yanı sıra 22 bin euro tutarındaki ocak ayı maaşını, ayrıca Boluspor'la yaptığı sözleşmeden doğan toplam 30 bin euroluk kaybını istediği bildirildi. Futbol Federasyonu, FIFA'nın talebi üzerine Karşıyaka'dan 26 Mart'a kadar savunma isterken, yönetimin de bu futbolcuya kestiği cezaları savunmaya ekleyeceği öğrenildi.