PTT 1. Lig'de İzmir Alsancak Stadı'nda oynanan maçta Karşıyaka, Şanlıurfaspor'u 78. dakikada Banahene'nin attığı golle yenerek önemli bir 3 puanın sahibi oldu. Karşıyaka, cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlarının önünde oynadığı maçta yedi maçlık galibiyet hasretine 8. maçta son verdi: 1-0.
İlk yarıda iki takım da zaman zaman önemli pozisyonlar üretmesine rağmen gol atma başarısı gösteremeyince devre golsüz eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıya Karşıyaka'da genç Battal Demirbilek'in yerine Muharrem Efe girerken, Şanlıurfaspor ise ilk yarıdaki onbiriyle ikinci yarıya başladı.
Konuk Şanlıurfaspor'da ilk değişiklik 56. dakikada yapıldı ve İzzet Kaya'nın yerine Samet Bülbül oyuna dahil oldu. Şanlıurfaspor ikinci değişikliğini de 72. dakikada yaptı ve Tunç Behram'ın yerine Kıvanç Karakaş oyuna girdi.
Ev sahibi takım da ikinci değişikliğini 75. dakikada yaptı ve genç oyuncu Ali Say'ın yerine Mustafa Sevgi oyuna dahil oldu.
78. dakikada Karşıyaka'da köşe vuruşunu henüz oyuna yeni giren Mustafa Sevgi kullandı ve ceza sahasına yaptığı ortaya çok iyi yükselen Banahene attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golün ardından Şanlıurfaspor'da son değişiklik yapıldı ve Mehmet Ayaz'ın yerine yeni transfer Serdar Dursun oyuna girdi.
Karşıyaka'da son değişiklik 85. dakikada gerçekleşti ve golün sahibi Banahene'nin yerine savunma oyuncusu Ersin Veli oyuna dahil oldu.
90+4'te Karşıyaka'da ikinci yarıda oyuna dahil olan Muharrem Efe, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
1-0 geriye düştükten sonra Şanlıurfaspor beraberlik golü için Karşıkaya kalesine yüklenmesine rağmen gol atma başarısı gösteremeyince maç 1-0 Karşıyaka'nın üstünlüğü ile sona erdi.
Bu sonuçla Karşıyaka puanını 28'e çıkartırken, Şanlıurfaspor ise 23 puanda kalmış oldu. 

Stat: Alasancak
Hakemler: Hüseyin Göçek, İsmail Şencan, Fevzi Demirhan
Şanlıurfaspor: Atacan Öztürk, Abdülhamit Yıldız, Sercan Özçelik, Yiğitcan Erdoğan, Özgür Özkaya, İzzet Kaya (Dk. 56 Samet Bülbül), Mehmet Ayaz (Dk. 80 Serdar Dursun), Sankoh, Tisdell, Tunç Behram (Dk. 72 Kıvanç Karakaş), Gökhan Kaba
Karşıyaka: Necati Yılmaz, Sercan Türkeri, Erdi Öner, Tayfun Cora, Caner Bulut, Fatih Gül, Emre Toraman, Onur Türk, Ali Say (Dk. 75 Mustafa Sevgi), Battal Demirbilek (Dk. 46 Muharrem Efe), Banahene (Dk. 85 Ersin Veli)
Gol: Dk. 78 Banahene (Karşıyaka)
Kımızı kart: Dk. 90+3 Muharrem (Karşıyaka)
Sarı kartlar: Dk. 38 Battal Demirbilek, Dk. 65 Onur Türk, Dk. 84 Erdi Öner, Dk. 89 Emre Toraman (Karşıyaka), Dk. 34 İzzet Kaya, Dk. 65 Tunç Behram, Dk. 87 Tisdell, Dk. 90+2 Sankoh, Dk. 90+3 Samet Bülbül (Şanlıurfaspor)