Kader maçını kazanarak dört hafta sonra ilk kez galibiyet alan Manisaspor, bir yıl aradan sonra Süper Lig’e dönebilmek için play off yarı finalinde, Adana Demirspor’la kozlarını paylaşacak. Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfcılar, "Geriye düştüğümüz maçı çeviripb play off biletini kaptık. Herkesin bizden umudu kestiği anda bir geri dönüş daha yapıp play off’tan Süper Lig’e çıkacağız" dedi. Hakan Kadayıfcılar, final için kapışacakları Adana Demirspor’un çok ciddi bir tribün desteğine sahip olduğunu da hatırlatırken şunları söyledi:

"Taraftar desteğini net hisseden bir ekiple karşılaşacağız. Sezon içinde deplasmanda 2-0 yenilmiş, Manisa’da ise 3-0 kazanmıştık. Play off maçları başka bir havada oynanacak. Manisa kentinin de artık havaya girmesi gerekiyor. İlk maç Adana’da olacak. Süper Lig yolunda, kendi evimizdeki son karşılaşmada 19 Mayıs Stadı tamamen dolmalı. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmamamalı."

ZAFERE İNANIYORUZ

Daha önce Süper Lig’e iki kez direkt çıkan Manisaspor, ilk kez play off heyecanı yaşamaya hazırlanırken teknik direktör Reha Erginer, inançlarını kaybetmemenin ödülünü alacaklarını iddia etti. Adana’da 1-0 geriye düşmelerine rağmen galibiyeti getiren etkenin bu inanç olduğunu vurgulayan Erginer, “Adana’da bize yakışan oyunu sergiledik. Kulüpte çaycıdan, yöneticisine kadar kimse inancını kaybetmedi. Tüm kulüp personeli kendi ceplerinden para harcayarak Adana’ya kadar geldi ve destek verdi. Bu inancın sonu bizi tekrar Süper Lig’e taşıyacak" diye konuştu.