İstanbul'dan havayoluyla dün akşam saatlerinde İzmir'e gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İzmirli Beşiktaşlılarla 'Beşiktaş Kulübü Vefa Gecesi'nde biraraya geldi. Geceye katılanlara İzmir'de bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Orman, Beşiktaş'ın dışardan göründüğü gibi olmadığını vurguladı, şunları söyledi:

"İyiyiz, çok da iyi olacağız. İnşallah bu sezon bütün branşlarda başarıya koşacağımıza inanıyorum. Teknik direktör konusu en kısa zamanda, bu hafta sonuna kadar biter. İyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yapmadan konuşmayı çok sevmiyorum. O yüzden biraz sabırlı olmakta fayda var. Beşiktaş büyük, dertlerinden çok daha büyük bir camia. Bu dertleri de aşacaktır. Beşiktaş'ın şartlarının ortada. Ellerimizden geleni yapıyoruz."

Geceye katılanları kırmayıp tek tek fotoğraf çektiren Beşiktaş Başkanı Orman, ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik direktör konusu hakkında sorulan bir soru üzerine "Teknik direktör konusu tam olarak bitmedi. O nedenle yönetim kurulunda gündeme de almadık. İki üç pürüz kaldı. Ondan sonra yönetim kurulunda gündeme alacağız, ondan sonra karar vereceğiz" dedi.

BJK TV'de teknik direktörlük görevine Mustafa Denizli'nin getirildiği yönünde bir altyazı yayınlandığının sorulması üzerine "Hata yapmışlar" diyen Orman, "Teknik direktörlük için herkesin gönlünden geçen bir ismim var. Benim de gönlümde biri var. Yönetim kurulunda demokratik olarak oturup karar vereceğiz. İnşallah hayırlısı olur" dedi. Mustafa Denizli'yi sevdiğini ve eski dostluklarının bulunduğunu belirten Fikret Orman, "Beşiktaş'ın da şartları var, ona göre karar vereceğiz" dedi.

Ersan Adem Gülüm'den sonra ücretinde indirim yapacak başka futbolcu olup olmadığı konusu üzerine sorulan bir soruya Orman şunları söyledi: "Hep açıklıyorum. Beşiktaş'ın sıkıntıları var. Biz ödemeyeceğimiz şeyleri borçlanmayacağız. O nedenle beklenti içinde olduğumuz oyuncular var. Ben hep söylüyorum, sihirbaz değilim. Beşiktaş'ın şartları ortada. Bu şartlar içinde elimizden geleni yapıyoruz. 24 saat çalışıyoruz. İnsanların buna saygı gösterip, destek olmasını bekliyoruz" dedi.


Editör: Haber Merkezi