Bank Asya 1. Lig'de üst üste aldığı iki galibiyetle rahat bir nefes alan Denizlispor'da Teknik Direktörü Osman Özköylü,  yaşadıkları sıkıntıları unuttuklarını, artık güzel günler yaşamak istediklerini söyledi. Özköylü, bu haftaki rakipleri Boluspor'un çok güçlü ve iyi oyunculardan kurulu bir takım olduğunu, bu maçta iyi bir oyunla sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini kaydetti.

Sıkıntılı geçen dönemden sonra alınan iki galibiyetin çok önemli olduğunu ifade eden Osman Özköylü, "Özellikle iyi oynayarak, mücadele ederek kazanılması sevindirici. Zor bir dönemi atlattık. Çaykur Rizespor maçında da iyi oynamıştık. Göngörenspor ve Giresunspor maçlarında iyi oyunlarımızın karşılığını aldık. Galibiyetler bizim için önemli, ama önümüzde katedeceğimiz daha çok yol var. Takımımıza güveniyoruz. Kazanamama, sürekli kaybetme stresi ve alt sıralarda olma stresini bu galibiyetler biraz olsun azalatacaktır" diye düşünüyorum.
Özköylü, galibiyetlerin, futbolcularının potansiyelinin ortaya çıkması bakımından da takıma çok katkı sağladığını belirterek, "Biz artık ileriye doğru adımlar atmak, kötü günleri geride bırakmak istiyoruz. Yaşadığımız sıkıntıları unuttuk, güzel günler yaşamak istiyoruz. Başarılı olmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.