Trabzonspor, Bucaspor'dan sezon başında transfer ettiği Sercan'tan sonra şimdi de takımın gol yükünü çeken Abdülkadir Özgen'in peşine düştü. Bank Asya 1. Lig'de 15 haftada 8 gol atarak takımın en skorer ismi olan Abdülkadir Özgen'in de Karadeniz temsilcisiyle prensipte anlaştığı öğrenildi.

Geçen sezon ara transferde Kayserispor'dan bedelsiz alınan Abdülkadir, Süper Lig'in son haftalarında yakaladığı çıkışı Bank Asya'da da sürdürürken, genç yıldızla el sıkışan Trabzonlu yöneticilerin devre arasında Bucaspor'un kapısını çalacağı bildirildi.
Sarı-Lacivertli kulüple 2013'e kadar sözleşmesi bulanan 25 yaşındaki futbolcu, bu transfer gerçekleşirse, eski takım arkadaşı Sercan'la da buluşmuş olacak.

TFF'ye gitmiyor

Kulüpten 90 bin lira alacağı bulunmasına rağmen, TFF'ye başvurmaya sıcak bakmayan Abdülkadir, "Yönetime Süper Lig'de oynamak istediğimi söyledim. Mutlaka ortak bir yol bulacağız" dedi.

Borçları yüzünden transfer yasaklısı konumundaki Bucaspor'da yönetim, Abdülkadir'in gitmesiyle bu bölgede yaşanacak sıkıntıyı düşünüp genç yıldızdan mayıs ayına kadar beklemesini isteyecek. Trabzon'a ise, "Bonservis bedelini hemen verin. Abdülkadir sezon sonuna kadar Buca'da kiralık oynasın, önümüzdeki sezon size gelsin" önerisini sunacak.