Derbi sonrası 4 taraftar gözaltına alındı | 35 kişiye işlem yapıldı Derbi sonrası 4 taraftar gözaltına alındı | 35 kişiye işlem yapıldı

Bank Asya 1. Lig'den çıkacak 3. takımın belirleneceği İstanbul'daki Play-Off maçları öncesi KSK Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, iddialı sözleriyle camiaya umut verdi. Karşıyaka'nın Karşıyaka gibi oynaması halinde büyük hasretin sona ereceğini belirten Arıca, "Rakiplerin değil, bizim ne yaptığmız önemli. Tempolu, mücadeleci Karşıyaka sahada yer alırsa bu iş biter" dedi. Taraftar üstünlüğünün kendilerinde olacağına dikkat çeken Arıca, Altay, Adana ve Konya'ya oranla 12. adamın kendilerine büyük avantaj sağlayacağına inandığını söyledi.
Son iki maçın Ali Sami Yen'de olmasının avantaj olacağını belirten Arıca, "Tribün gücünü bu statta daha iyi hissederiz. Olimpiyat bu konuda dezavantaj olurdu. İçimde büyük bir heyecan var. Son yıllarda küme düşme hattında yer alan takımlarda çalıştım. Şimdi durum farklı. Daha önce Play-Off eleme sistemine göreydi. Şimdi tek devreli lig usulünü göre olacak ve bu sistem daha mantıklı. Daha büyük heyecan yaşanacak. Takımımın durumu oldukça iyi, futbolcularımın neşesi yerinde. Bunu 3 maça da yansıtmak istiyoruz" diye konuştu.


KSK'de dayanışma gecesi
Karşıyaka'da yönetimin düzenlediği "Birlik ve Beraberlik Yemeği" dün Mavişehir Kent Restorant'ta gerçekleşti. Geceye Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Vali Yardımcısı Fazlı Akgün, Gençlik Spor İl Müdürü Sabri Sadıklar, Karşıyaka'da bulunan sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede, KSK futbolcu ve basketbolcuların imzaladığı formalar ile imzalı futbol topu açık arttırma ile satıldı ve 20 bin lira gelir elde edildi. Satılan biletlerle birlikte geceden 123 bin lira mali kaynak oluşturuldu.

Editör: Haber Merkezi