Tirsan Kardan tesislerinde hizmete giren Tirsan Akademi’nin açılışına Tiryakiler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tiryaki Gürkan, Yönetim Kurulu Danışmanı Nurdoğan Nebioğlu, Satış ve İş Geliştirme Direktörü A. Hakan Cengiz, Mali İşler Direktörü A. Bahadır Sade, İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Füsun Toros, Proje ve Aplikasyon Mühendisliği Müdürü Adnan Koruk, İleri Ürün Tasarım ve Test Merkezi Müdürü Efe Işık, Kurumsal İletişim Uzmanı  Demet Aydın katıldı.
Tanıtım toplantısı öncesinde firma yöneticileri gazetecilerin sorularını yanıtlarken, İnsan Kaynakları Direktörü Dr.Füsun Toros ise Tirsan Akademi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
 
Tirsan Akademi tanıtım toplantısında konuşan Tiryakiler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tiryaki Gürkan ise 1957 yılından bu yana değerleri ışığında hareket etmeyi sürdürerek, global pazarda dünyanın en büyük otomotiv markalarına isimlerini   yazdırdıklarını söyledi. Tirsan Kardan’ın, binin üzerindeki çalışan sayısı ile geleceğe iz bırakmaya devam ettiğini dile getiren İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Füsun Toros  da “Başarısının temellerini yarım asrı aşkın köklü geçmişinden alan Tirsan Kardan, yetkin insan kaynağı ve yönetim anlayışıyla bir dünya markası olarak, sürdürülebilir olmayı hedefliyor. Bu bakış açısıyla hayata geçen Tirsan Akademi; çalışanların eğitim, gelişim ve kariyerlerine dokunarak şirketi nesilden nesile taşımayı amaçlıyor. Tirsan Akademi, liderlik, 21. yüzyıl çalışanlarının yetkinlik gelişimleri, kişisel gelişim ve teknik konularda hizmet verecek. Tirsan Akademi, bunun yanı sıra üniversite sanayi iş birliği kapsamında inovatif yaklaşımlar ile kurumsal girişimciliği de destekleyecek ve bölgemizin önde gelen üniversiteleri ile konuyla ilgili programlar yürütecek” diye konuştu.
 
Tirsan Kardan 6 kıtada, 70’i aşkın ülkeye ihracat yapıyor
 
65 yılı aşkın sektör tecrübesi olan Tiryakiler Şirketler Grubunun otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Tirsan Kardan, global pazarda kardan mili ve yedek parça üreticileri arasında lider olarak yer alıyor.
Manisa’da bulunan yönetim, AR-GE merkezi ve üretim tesislerinde, yüksek kalite standartlarındaki ürün yelpazesi, nitelikli iş gücü ve yüksek üretim kapasitesi ile otomotiv sanayisine özel çözümler sunuyor. Ürün geliştirmeden üretime, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümleri kendi bünyesinde barındırıyor.

Altında gün ortası dalgalanması: Bir anda çakıldı! Altında gün ortası dalgalanması: Bir anda çakıldı!

Türkiye’nin ve dünyanın lider kardan mili üreticilerinden olan Tirsan Kardan, toplam 60 bin m2 üretim alanına sahip entegre üretim tesislerinde, 1,5 milyon şaft üretim kapasitesi ile hafif ticari, ağır ticari, otobüs, otoyol dışı araçların ve endüstriyel uygulama alanlarının kullanımına uygun üretim gerçekleştiriyor. Türkiye ve Dünya’daki OEM ve OES müşterilerimizin onaylı tedarikçisi konumunda yer alıyor.

Tirsan Kardan, Mercedes-Benz, Ford Otosan, Volkswagen, Volvo, A.Isuzu, Iveco, Otokar, Temsa, FNSS gibi dünyanın önde gelen markaların doğrudan tedarikçisidir.

6 kıtada 70’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Tirsan Kardan, yüksek teknolojili, dayanıklı, güvenilir, uluslararası kalite standartlarına uygun ve çevre dostu ürünler üretmeye devam ediyor. Pazarın ve müşterilerinin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamalar ile hareket eden Tirsan Kardan, bugün lokal olarak Türkiye, İtalya ve Mısır’da üretim ve montaj yapıyor. Müşterilerine tam zamanında, hızlı, etkin ve JIS hizmet verebilmek için Amerika, Almanya ve İtalya’da lojistik depo faaliyetlerini yürütüyor.

Editör: Haber Ekspres