TRT, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısındaki konuşmasını 6 dakika boyunca canlı olarak yayınladı.

TRT'nin Yayınladığı Konuşma

TRT, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından TBMM'de yapılan ilk grup toplantısında Özel'in konuşmasının bir bölümünü yayınladı. Ancak, bu yayın sadece 6 dakika sürdü.

özgür özel

İYİ Parti'den Meral Akşener'e duygusal veda | "İYİ ki varsınız..." İYİ Parti'den Meral Akşener'e duygusal veda | "İYİ ki varsınız..."

Eleştiriler ve Tepkiler

Özgür Özel, daha önce partisinin 27 Şubat tarihli grup toplantısında TRT'ye sert eleştirilerde bulunmuştu. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'li yöneticilerin TRT'de çok daha fazla süre almasına rağmen kendisine sadece kısa bir süre ayrıldığını belirtmişti.

Özel, "Er geç, yarın öbür gün ölür de gidersek dirime gelmeyen ölüme de gelmesin. Hiçbir yere yasak koymadım, TRT'yi cenazeme istemiyorum" şeklinde sert ifadeler kullanmıştı.

Özel'in TRT Genel Müdürü ile Görüşmesi

Özgür Özel, son zamanlarda TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile telefon görüşmesi yaparak, Gazze'deki İsrail saldırısında yaralanan TRT çalışanları hakkında bilgi almıştı.

CHP tarafından yapılan açıklamada, Özel'in Sobacı ile yaptığı görüşmede, saldırıda yaralanan TRT çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtilmişti.

Editör: Nurican ALBAYRAK