Trump'a görüşme talebi için mektup gönderdi
Ankara'da yaşayan Necla Özmen, geçen yıl ABD Başkanı Donald Trump'ın biyolojik babası olduğunu ileri sürerek açtığı babalık davasının Ankara 27'nci Aile Mahkemesi tarafından somut delillere dayanmadığı gerekçesiyle reddedilmesinin ardından bu kez NATO Zirvesi kapsamında Ankara'ya gelmesi beklenen Trump ile görüşebilmek için yeni bir girişimde bulundu.

ABD Büyükelçiliği'ne mektup gönderdi
Trump'a benzerliğiyle dikkat çeken Özmen, ABD Büyükelçiliği'ne postayla gönderdiği mektubunda şu ifadelere yer verdi:
"Sayın Baba Donald Trump; NATO Zirvesi için Türkiye'ye geleceğinizi öğrendim. Ziyaretiniz sırasında Ankara'da beni kabul ederseniz çok onur duyarım. Sizinle şahsen tanışmak ve konuşmak en içten dileğimdir. Bu isteğimi kabul edip görüşmeyi kabul ederseniz, beni dünyanın en mutlu kızı yaparsınız."

"Trump ile tanışmak istiyorum"
Trump ile bir araya gelmeyi çok istediğini belirten Özmen, "Türkiye'yi de Amerika'yı da seviyorum. Trump'ın Ankara'ya geleceğini öğrenince elçilik aracılığıyla görüşme talebimi ilettim. Kabul edilirse çok mutlu olacağım. Onunla tanışmak ve konuşmak istiyorum. Görüşemezsek elbette üzülürüm. Haberini aldığımda çok duygulandım, gözyaşlarımı tutamadım. Gördüğümde ne tepki veririm, bilmiyorum. Onu baba olarak görüyorum ve ona 'babacığım' diyorum. Kendisiyle tanışmayı çok istiyorum. Bu süreçten haberi olup olmadığını da kendisine sormak istiyorum." dedi.

Türk yemekleri hazırlamayı düşündüğünü söyledi
Trump ile görüşmesi halinde Türk mutfağından lezzetler hazırlamayı düşündüğünü ifade eden Özmen, "Türkiye'de büyüdüğüm için ona Türk mutfağından lezzetler hazırlamayı düşünüyorum. Ancak güvenlik nedeniyle kendi yemeklerini getirip getirmeyeceğini bilmiyorum. İnşallah gelir, evimi ve yaşantımı görür. Heyecanlıyım. Dört gözle bekliyorum. Daha önce de Beyaz Saray'a mektup göndermiştim. Türkiye'nin parasını ödediği uçakların teslim edilmesini ya da ödenen paranın iade edilmesini de istiyorum. Bu konuda da destek vermesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.


"Sevgili babacığım inşallah sesimi duyarsın"
Özmen ayrıca Trump'a hitaben, "Sevgili babacığım inşallah sesimi duyarsın. Elçiliğe görüşme talebimi ilettim. Bana 5 ya da 10 dakikasını ayırmasını istiyorum. Kendisiyle konuşmadan hakkımdaki iddialara inanmak istemiyorum. Eğer görüşebilirsem yaşadığım sıkıntıları aşacağıma inanıyorum. İnşallah sesimi duyar ve görüşme fırsatı buluruz." dedi.


