Ziyaret Detayları

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, İzmir Ekonomi Üniversitesi’ni (İEÜ) ziyaret etti. İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Özgener ile Rektör Prof. Dr. Yusuf Hakan Abacıoğlu, Vali Elban’a Güzelbahçe’de inşa edilecek yeni kampüs projesi başta olmak üzere üniversitede yapılan son çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Vali Elban, ‘Tesla Laboratuvarını’ gezerek uzay, genetik ve makine gibi farklı alanlarda yapılan çalışmaları detaylıca inceleyerek, akademisyenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Gençlerimizin Yanındayız

İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Türkiye’nin hızlı gelişimini sürdürerek yoluna güçlü bir şekilde devam etmesi için gençlere önemli görevler düştüğünü belirtti. Gençlerin yanında yer alarak, onları desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Vali Elban, İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde yürütülen projelerin de yakından takipçisi olacaklarını vurguladı. Bilimsel anlamda İzmir’den tüm Türkiye’ye örnek olacak yeni çalışmaların hayata geçeceğine inandığını belirten Vali Elban, öğrencilere ve öğretim üyelerine başarılar diledi.

İzmir’e 168 Milyon Euro finansman İzmir’e 168 Milyon Euro finansman

23 Yıllık Gurur

Vali Elban’ı İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve İEÜ Mütevelli Heyet Başkanı Mahmut Özgener, üniversitenin kısa süre önce 23’üncü yaşını kutladığını belirtti. Özgener, Ege’nin ilk vakıf üniversitesi olarak başladıkları 23 yıllık bu yolculuğa birçok başarıyı, sevinci ve yeniliği sığdırdıklarını ifade ederek, üniversitenin başarılarını daha da ileriye taşımak için çalışacaklarını dile getirdi.

Birçok Projemizi Aktardık

İEÜ Rektörü Prof. Dr. Abacıoğlu, ziyareti dolayısıyla Vali Elban’a teşekkür ederek, Güzelbahçe’de inşa edilecek yeni kampüs projesi başta olmak üzere, üniversitenin birçok projeleri hakkında detaylı bilgi verdiklerini belirtti. Abacıoğlu, Vali Elban’ın görüş ve önerilerinden istifade ettiklerini ve gençlere ve şehre katkı sağlayacak her projede desteklerini beklediklerini ifade etti.

Editör: Nurican ALBAYRAK