Elma- Zengin içeriğe sahip ve lifli bir elma sindirimi kolaylaştırır. Yemekten 20 dakika önce elma yemek daha az yemek tüketmeyi sağlar.
Hindi- Tavuktan daha az kalorili ve daha çok proteine sahip olan hindi, yemeklerde tercih edilmeli.
Brokoli- Bir tabak buharda pişmiş brokoli, günlük C ve K vitamin ihtiyacının iki katını sağlar. Brokoli aynı zamanda B6, B2, fosfor, magnezyum, protein ve omega-3 yağlarını da barındırmasıyla vücut sağlığına katkıda bulunur.
Badem- Badem, kolestrolü azaltır ve tansiyonu düşürür, metabolizmayı hızlandırır.
Biber- İçinde yağ yakan kapsaisin maddesi bulunduran biber, kaloriye neden olmaması ile tercih sebebidir.
Yeşil çay- Yeşil çay metalolizmayı hızlandırır ve sinir sisteminin daha iyi çalışmasını sağlayarak vücudu dinlendirir. (Vatan)
Editör: Haber Merkezi