Taktaş'ın ölümüyle ilgili şüpheler ve iddialar ise her geçen gün büyüyor.

Yağmur Taktaş'ın teyzesi K.C.'nin iddiaları:

Arda Güler'in sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf çok konuşuldu! Arda Güler'in sevgilisiyle paylaştığı fotoğraf çok konuşuldu!

Taktaş, 2 yıldır ABD vatandaşı ressam sevgilisi A.C.F. ile birlikteydi. A.C.F.'nin Taktaş'a saplantılı bir şekilde aşık olduğu ve onu tehdit ettiği iddia ediliyor. Geçen yıl İstanbul'da A.C.F. tarafından darp edilen Taktaş'ın dalağı ameliyatla alınmıştı. Taktaş, ABD'ye seyahat ettikten sonra geri dönmek istedi ancak A.C.F.'nin buna izin vermediği ve onu tehdit ettiği öne sürülüyor. Taktaş'ın ölümünün ardından sevgilisi A.C.F.'den şikayetçi olundu. Taktaş'ın teyzesi K.C., yeğeninin ölümünde A.C.F.'nin rolü olduğuna dair inancını dile getiriyor. K.C., yeğeninin ölümünden önce kendisine gönderdiği mesajlarda A.C.F. tarafından darp edildiğini ve aç bırakıldığını söylediğini de iddia ediyor.

Otopsi sonuçları bekleniyor:

Taktaş'ın ölüm sebebi kesin olarak bilinmiyor. Otopsi sonuçlarının 4-5 ay sonra belli olması bekleniyor. Ailenin avukatı Fethi Öksüz, otopsi sonucunu beklediklerini ve adalet yerini bulması için mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi