Geçen sezona damga vuran “Kurtlar Vadisi Pusu” 11 yılı geride bıraktı. Türkiye'nin en uzun süren dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu 12. yılında Kanal D'de ekranlara gelmeye başlayacak.

Oyuncu kadrosunda da değişiklikler yapan dizinin bu sene de milyonları ekrana kilitlemesi bekliyor. Perşembe günü saat 20.00'de yayınlanacak olan dizide neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Yeni bölümlerinde Polat Alemdar, sömürgecilere karşı yeni bir düzen, yeni bir omurga öneriyor. Polat Alemdar'ın yeni bir planı var ve herkes bu planı merak ediyor?

Yeni sezonda Polat Alemdar büyük bir operasyonla, kripteksteki belgeleri ifşa ederek sömürgeci güçlerin dünyadaki dengelerini değiştirecek, büyük sırları ortaya çıkaracak. Bu durum Polat Alemdar ve Amon’un yıllar önce yaptığı anlaşmanın bozulmasına, iki gücün karşı karşıya gelmesine sebep olacak mı?

Polat Alemdar’ın hamlesi dünyada büyük ses getirirken, sömürgeci güçler yeni planlar içerisine girerek Polat’ı çıkmaza sokmaya çalışacaklar. Polat ise meydan okuduğu küresel güçler ve hanedanlardan ülkesini korumak için bütün dostlarıyla omuz omuza mücadele verecek. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda hikayeye yeni karakterlerin katılımıyla farklı bir boyut kazandıracak ve tiryakilerini, kendi gününde kendi saatinde Perşembe Kanal D ekranlarına kilitleyecek.



 
Editör: Haber Merkezi