AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen Vefa İftarı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldız Ünsal, 1 Mayıs'ta Emeğin Gücüne Vurgu Yaptı Yıldız Ünsal, 1 Mayıs'ta Emeğin Gücüne Vurgu Yaptı

İnan'ın Vefa İftarı Konuşması

Eyyüp Kadir İnan, İzmir'deki hizmet gereksinimlerini vurgulayarak şunları söyledi: "İzmirli hemşehrilerimizin bize ilettiği kanaatler bizim için İzmir İl Teşkilatımız için dönüm noktası ve istikamet olacaktır. Artık İzmir için çalışma vakti. Hükümet olarak, Parti olarak İzmirli hemşehrilerimize en hızlı hizmetin ulaşması için bize düşen ne varsa elimizden gelen gayreti en üst şekilde göstereceğimizi tüm belediye başkanlarına iletmek istiyorum. Pusulamız sandık sonuçlarıdır. Çuvaldızı kendimize batırarak yola devam edeceğiz."

İnceleme ve Değerlendirme

İnan, seçim sonuçlarını detaylı bir şekilde ele alacaklarını belirterek şunları ekledi: "Bu seçim İzmir’de arzu etmediğimiz sonuçların seçimi oldu. Verilen mesajı, sonucun niçin böyle olduğunu, neden ilçe kazanamadığımızı, İzmirli hemşehrilerimizin hizmetsizliğe susadığı bir vakitte sonuçların neden böyle gerçekleştirdiğini bütün boyutlarıyla derinlemesine ele alacağız. Bizim kitabımızda milletimizin iradesini sorgulamak asla yoktur."

"Çuvaldızı Kendimize Batıracağız"

Yerel seçimlerde milletin kendilerine vermek istediği mesajı alarak siyasetlerine yön vereceklerini söyleyen İnan; “İzmirli hemşehrilerimizin eleştirilerini, itirazlarını dikkate alacağız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Siyasi namusun gereği olarak, millet ne derse o diyerek yolumuza öyle devam edeceğiz.İzmirli hemşehrilerimizin bize ilettiği kanaatler bizim için İzmir İl Teşkilatımız için dönüm noktası ve istikamet olacaktır. Büyük bir yol gösterici olan Milletimizin bize iletmiş olduğu mesajların siyasetimizin yönünü belirleyeceğinden hiç kimsenin şüphesi kuşkusu olmasın. Pusulamız sandık sonuçlarıdır. Çuvaldızı kendimize batırarak yola devam edeceğiz.” dedi.

Tebrik Etti

Genel ve yerel seçimlerin tamamlandığını belirten İnan, kazanan belediye başkanlarını tebrik etti; “Artık ülkemizde seçimler tamamlandı. 1 Yılda iki seçimi geride bıraktık. Önümüzde 4,5 sene boyunca seçim yok. İzmir’de seçim kazanan belediye başkanlarını, meclis üyelerini, tüm muhtarları, tebrik ediyoruz.”

Artık İzmir İçin Çalışma Vakti

İzmir’e hizmet için üstlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirten İnan; “Artık İzmir için çalışma vakti. Hükümet olarak, Parti olarak İzmirli hemşehrilerimize en hızlı hizmetin ulaşması için bize düşen ne varsa elimizden gelen gayreti en üst şekilde göstereceğimizi tüm belediye başkanlarına iletmek istiyorum. Hükümet olarak, İzmire kazandıracağımız yatırımları, hizmetleri milletvekilleri olarak iyi takip ederek yolumuza devam edeceğiz.”

Editör: Nurican ALBAYRAK