Ayvalık Belediyesi'nde Şeffaflık Rüzgarı| Başkan Ergin Mal Varlığını Açıkladı! Ayvalık Belediyesi'nde Şeffaflık Rüzgarı| Başkan Ergin Mal Varlığını Açıkladı!

Başkan Akın, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, köylerde yapılacak hizmetlerin planlanmasında muhtarların görüşlerinin alınacağını belirtti ve muhtarları "en değerli" olarak niteledi.

Başkan Ahmet Akın, on yıllar boyunca Balıkesir'in ilçelerini ve kırsal mahallelerini ziyaret ederek sorunları tespit ettiğini ifade etti. Sadece 31 Mart yerel seçimleri öncesinde değil, Balıkesir Milletvekilliği süresince de şehrin farklı bölgelerindeki sorunları yerinde incelediğini vurguladı. Başkan Akın, "Artık biz varız. Muhtarlarımıza ve köylere çok önem veriyorum. Her zaman sizlerin yanındayım" dedi.

Başkan Ahmet Akın, köylerde ulaşım sorununu çözmek için yeni otobüs hatları oluşturacaklarını belirtti. Ayrıca, köylerde yapılacak her türlü iş için öncelikle muhtarların görüşlerinin alınacağını ve bu doğrultuda hareket edileceğini söyledi. Sosyal yardımların tamamının muhtarlar aracılığıyla yapılacağını ve su sıkıntısı yaşanan mahallelerin raporlarını istediğini ifade etti.

Başkan Akın, köylerin tarla yollarının düzenlenmesi, mezarlıkların bakımı gibi konularda da gerekli talimatları verdiğini belirterek, "Bizde insan ayırma, köy ayırma yok" dedi.

Editör: Haber Ekspres