Balıkesir Haberleri

balıkesir haberleri ve güncel balıkesir gelişmeleri, balıkesir ile ilgili tüm video, balıkesir fotoğrafları ve balıkesir haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü coşkulu bir kalabalıkla kutlandı.

BALIKESİR

Ayvalık Belediyesi park ve bahçeler, temizlik ve fen işleri müdürlüklerine bağlı ekipler kent genelinde yaz sezonuna hazırlık çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

BALIKESİR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde, CHP'nin 75 yıl aradan sonra kazandığı seçimlerin ardından ortaya çıkan borç krizi şaşkınlık yarattı.

BALIKESİR

Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

Son dakika haberi | Balıkesir'in Gönen ilçesinde ormanlık alanda bulunan kemik parçaları Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Adli tıp incelemesinde...

BALIKESİR

Korhan Berzeg'in sır kaybında flaş gelişme: Köyünde bulunan iskelet parçaları, olayın perde arkasını aydınlatabilir. İşte detaylar!

BALIKESİR

Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Edremit'te de görkemli törenlerle karşılandı.

BALIKESİR

Ayvalık'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

BALIKESİR

Balıkesir Ayvalık’ta bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Melih Çakırca, ilçedeki lokanta, restoran, kafe, pastane gibi işletmelerde tarife ve fiyat...

BALIKESİR

Balıkesir’in Havran ilçesinde zeytin üreticileri pamuklu bit zararlısına karşı uyarıldı.

BALIKESİR

Balıkesir’de, bir şahsın, gizli kamera düzeneğiyle Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

BALIKESİR

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, umuma açık yerlerde asayişin sağlanması ve trafiğin düzenlenmesi amacıyla "asayiş ve trafik" uygulaması gerçekleştirildi.