CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile birlikte Çeşme esnafını ziyaret eden CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, esnafın güncel sorunlarını dinleyerek konuya ilişkin projelerini anlattı.

resim1.jpg

Sanata ve sanatçıya verdiği değerden her platformda bahseden Denizli, Çeşme Amfi Tiyatro Salonu'nda Sarı Zeybek Dans ve Sahne Sanatları Derneği'ni ziyaret etti. Sanat ve kültür alanındaki faaliyetlere olan desteğini dile getiren Denizli, “Kültür ve Sanat toplumun önemli bir parçasıdır. Gençlerin sanatsal etkinliklere katılımını teşvik etme konusunda elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi.

resim2.jpg

Kültür ve Sanata faaliyetlerinin yanı sıra Çeşmeli gençlerin spor alanlarında da varolması gerektiğini belirten CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı Lal Denizli, Çeşme Spor Kız Voleybol Takımı antrenmanını ziyaret ederek, “Sporun gençlerin sağlıklı gelişimindeki rolü çok fazla, sporun fiziksel ve zihinsel sağlığa olumlu etkilerini görmezden gelemeyiz. Çeşme’de gençlerimizin rahat rahat spor yapacakları spor kompleksleri oluşturacağız” diyerek Çeşmeli gençlere müjde verdi.

resim3.jpg

Setur Marinaları İzmir Boat Show Fuarı'nda Deniz Tutkunlarını Bekliyor! Setur Marinaları İzmir Boat Show Fuarı'nda Deniz Tutkunlarını Bekliyor!

resim4.jpg

Editör: Haber Ekspres