Minik başkanlar, çevreci, doğa dostu ve eğlenceli projelerini açıkladılar. Başkan Önal, bu güzel günde çocukların ve gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeye kararlı olduklarını belirterek, "Çocukların ve gençlerin hayal ettiği Bayraklı'yı birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Resim önizlemesi

Bayraklı'da 23 Nisan kutlama etkinlikleri, sabahın erken saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumlarıyla başladı. Bayraklı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programa katılan Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, Ata'nın huzurunda saygı duruşunda bulundu ve çelenk sunumu gerçekleştirdi. Daha sonra, Cengizhan Mahallesi'nde bulunan şehit Cesur İlkokulu'nda düzenlenen programa katılan Önal, çocuklarla buluştu ve günün sahipleri olan minik başkanlara makam koltuğunu devretti. Elif Ela Tanrıkulu, Ege Çağımnı ve Mercan Ulusoy başkanlık koltuğuna oturarak projelerini açıkladılar.

Bornova Belediyesi, Dünya Dans Günü'nde Unutulmaz Bir Gösteriye Ev Sahipliği Yaptı Bornova Belediyesi, Dünya Dans Günü'nde Unutulmaz Bir Gösteriye Ev Sahipliği Yaptı

Resim önizlemesi

Minik başkanlar, doğa dostu projelerle çocukların özgürce koşup, gülerek, temiz ve modern parklarda oynayabilecekleri yeni sosyal alanların hayata geçirilmesini vurguladılar. Ayrıca, çocukların eğlenceli vakit geçirebilecekleri kurslar, kütüphaneler, araştırma ortamları gibi olanakların artırılacağını belirttiler. Başkan Önal ise, çocuklara aydınlık, mutlu ve huzurlu bir gelecek bırakma sözü vererek, "Çocukların ve gençlerin hayal ettiği Bayraklı'yı birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Editör: Haber Ekspres