Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda gerçekleşecek olan şenlik, 23 Nisan Salı günü saat 15.00'te başlayacak. Şenlik kapsamında ücretsiz uçurtma dağıtımının yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Hıdırellez Buluşmasında Cemil Tugay'dan Anlamlı Dilek Hıdırellez Buluşmasında Cemil Tugay'dan Anlamlı Dilek

Amfi Tiyatro önünde kurulacak sahnede DJ performansları, sihirbaz ve kukla gösterileri, bubble show ve Bornova Belediyesi Çocuk Korosu'nun konseri gibi renkli etkinliklerle çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler. Ayrıca şişme oyuncaklar, yüz boyama standları ve çeşitli oyun alanları da kurulacak. Atölye etkinlikleri ile çocuklar yaratıcılıklarını sergilerken, eğlenceli ikramlarla da gün daha keyifli hale gelecek.

Bornova Ucurtma Senligi Ne Hazir

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenecek olan Uçurtma Şenliği'ne tüm Bornovalıları davet ederek, "Ata'mızın izinde, ulusumuzun egemenliğini gelecekte koruma görevini üstlenecek çocuklarımızın mutlu ve eğlenceli bir gün geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Görev süremdeki ilk milli bayramımızı büyük bir coşku içinde kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Ekspres