Başkan Tugay, bu anlamlı günde Türkiye için barış, adalet ve refah dileğinde bulundu.

Vali Elban'dan gençlere | Cumhuriyet Meydanı'nı dolduralım Vali Elban'dan gençlere | Cumhuriyet Meydanı'nı dolduralım

Karşıyaka'da bulunan 80. Yıl Parkı'nda gerçekleşen Hıdırellez buluşmasına, Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlemesiyle çok sayıda dernek üyesi katıldı. Başkan Tugay, etkinliğe katılım gösterenlerin coşkulu alkışları arasında alana giriş yaptı. Yurttaşlarla samimi bir şekilde sohbet eden Başkan Tugay'a, Karşıyaka'nın gururu olduğu, İzmir'in şanslı bir belediye başkanına sahip olduğu şeklinde övgüler yağdı.

Hıdırellez buluşmasında Makedonya halk oyunları eşliğinde gösteriler sunulurken, Başkan Tugay da kadınların hazırladığı yöresel lezzetlerin yer aldığı kermeste alışveriş yaparak destek verdi.

Başkan Dr. Cemil Tugay, gecenin anlamına uygun olarak, Türkiye, İzmir ve dünya için sağlık, esenlik, barış, adalet ve refah dileğinde bulundu. Kendi ifadesiyle, "Ülke, millet ve bayrak sevgisiyle çalışarak, üreterek, birbirimize sımsıkı sarılarak bu kadim milletin aşamayacağı hiçbir engel yok" dedi. Bu samimi dilek, etkinliğe katılanlar tarafından olumlu karşılandı ve gecenin anlamını pekiştirdi.

Kaynak: BÜLTEN