14 Mayıs’ta Yapılacak Seçim için Geri Sayım Başladı | Elbiseciler Odası’na Genç Aday 14 Mayıs’ta Yapılacak Seçim için Geri Sayım Başladı | Elbiseciler Odası’na Genç Aday

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, oy kullanmak için Şehit Polis Samer Kırcalı Ortaokulu'ndaki 2110 numaralı sandıkta hazır bulundu. Tugay, yaptığı açıklamada, "Bugün artık bizlerin değil yurttaşlarımızın konuşma günü. Demokrasi ortamını yaşamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Kendi adıma CHP'nin değişim sürecinden sonra girdiği ilk yerel seçimde başarılı çıkacağımıza inanarak, akşam saatlerini büyük bir heyecanla bekliyoruz. Şehrimiz için, Türkiye'miz için ve güzel günlerin başlangıcı olsun" dedi.

Türkiye bugün yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidiyor. İzmir'deki okullarda oy kullanma işlemi 08.00 itibarıyla başladı ve öğle saatlerine doğru yoğunluk arttı.

"GÜZEL GÜNLERİN BAŞLANGICI"

Oyunu kullandıktan sonra basın açıklaması gerçekleştiren Tugay, "Beklediğimiz gün geldi. Yaklaşık 2 ay süren kampanya döneminden sonra nihayet bugün karar verme günü. Bugün artık bizlerin değil yurttaşlarımızın konuşma günü. Demokrasi ortamını yaşamaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Kendi adıma CHP'nin değişim sürecinden sonra girdiği ilk yerel seçimde başarılı çıkacağımıza inanarak, akşam saatlerini büyük bir heyecanla bekliyoruz. Halkımızın tevecüğüne ulaşmayı diliyoruz. Ama sonuç ne olur şey olsun, halkımızın kararı bizim için en doğru olandır. Katılan, katkıveren, emek harcayan, burada sandık başında görev yapan, bu yarışa katılan herkesi kutluyorum, herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olsun şehrimiz için, Türkiye'miz için ve güzel günlerin başlangıcı olsun diyorum" ifadelerine yer verdi. 

Editör: Nurican ALBAYRAK