Bornova Haberleri

bornova haberleri ve güncel bornova gelişmeleri, bornova ile ilgili tüm video, bornova fotoğrafları ve bornova haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


İZMİR EKSPRES

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi'nin girişimiyle kurulan Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu, Bornova Belediyesi işbirliğiyle Atatürk Oratoryosu'nu sahneleyecek.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Uçurtma Şenliği, Bornova'nın renkli atmosferinde coşkulu bir şekilde kutlandı.

İZMİR EKSPRES

Bornova, 23 Nisan coşkusunu büyük bir heyecanla karşıladı. Kutlamaların merkezinde Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin özgün bir adımı vardı. 23...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, büyük bir heyecanla ve şevkle Bornova için çalışacaklarını söyleyerek, her şeyden önce de güven inşa...

YEREL YÖNETİMLER

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Yeşilçam Mahallesi'nde mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

YEREL YÖNETİMLER

Bornova'nın geleneksel etkinliği olan Uçurtma Şenliği, bu yıl da binlerce Bornovalıyı bir araya getirecek.

ASAYİŞ

Bornova'da 32 suçtan kaydı bulunan ve 44 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü polis tarafından yakalandı. İşte detaylar.

İZMİR EKSPRES

İzmir Bornova'da üniversite öğrencileri, ekonomik krizin derin etkilerini yaşıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Türkiye ‘de 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkan CHP’de belediyeler ilk meclis toplantısını yaptı.

İZMİR EKSPRES

İzmir'de at eğitmeni Faruk Ceren (48) ile öğrencisi Melisa Onuk (18), oy kullanmaya at üstünde geldi.

İZMİR EKSPRES

Bornova ilçesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışında eski başbakan Binali Yıldırım açıklamalarda bulundu.

İZMİR EKSPRES

Türkiye İttifakı Bornova’da güçleniyor! CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki seçim çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.