Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, göreve gelmeden önceki 4 aylık adaylık döneminde Bornova'yı adım adım gezdiğini ve şimdi tekrar bu bölgelere dönerek vaat ettikleri yatırımları başlattıklarını belirtti. Siyasetçilere dair oluşan "5 yılda bir gelirler, oyları alır, giderler" algısını yıkmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Eşki, bu algının yıkılması için vatandaşlarla güven ilişkisi kurmanın önemine vurgu yaptı.

Temel hizmetlerde öncelikli olarak iyileştirme sağlama hedeflerinin ön planda olduğunu belirten Başkan Eşki, kamulaştırmadan pazaryerine, asfalt çalışmalarından temizlik hizmetlerine kadar her alanda hizmet ve yatırımları gerçekleştireceklerini dile getirdi. Bornova'yı çevresinden başlayarak merkeze doğru adım adım güzelleştireceklerini ifade etti.

Başkan Eşki, Bornova'da sanayi sitelerinin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, tüm sanayi siteleri ve işletme kooperatiflerinin içinde yer alacağı bir ortak sanayi meclisi kuracaklarını açıkladı. Bu meclisin, site ve kooperatif başkanlarının yanı sıra ilgili belediye birimlerinin de katılımıyla bölgedeki talepleri hızlı bir şekilde değerlendirip gereken hizmetleri sağlayacağını belirtti.

Dikili'de İşçi Krizi Sonlandı: 16 İşçi Göreve Başlayacak! Dikili'de İşçi Krizi Sonlandı: 16 İşçi Göreve Başlayacak!

Başkan Eşki, Ambarlar Sitesi'nde TÜMTİS temsilciliğini ziyaret ederek İzmir Şubesi Başkanı Şükrü Günseli ve işçilerle bir araya geldi. Kendisinin de bir emekçi olduğunu ve emeğin değerini iyi bildiğini belirten Eşki, Bornova'da işçilerle emekçilerle ve halkın tüm kesimleriyle uyum içinde bir çalışma sergileyeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Ekspres