Hıdırellez Haberleri

hıdırellez haberleri ve güncel hıdırellez gelişmeleri, hıdırellez ile ilgili tüm video, hıdırellez fotoğrafları ve hıdırellez haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Seçimlerin ardından Tire Belediyesi’nin Başkanı olan Hayati Okuroğlu, Tire’ye has geleneksel etkinliklere verdiği önem ile konuşuluyor.

İZMİR EKSPRES

Baharın müjdecisi Hıdırellez, İzmir'de rengarenk kutlamalarla karşılandı. Ateşler yakıldı, dilekler tutuldu, halaylar çekildi, Tarık Mengüç konser verdi.

YEREL YÖNETİMLER

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kültürpark'ta düzenlenen Hıdırellez Şenliği'ne katıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Çeşme Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinden itibaren şenlik için hazırlıklara başladı.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka'da gerçekleştirilen Makedonya göçmenlerinin Hıdırellez kutlamasına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, özel bir dilekte bulundu.

YEREL YÖNETİMLER

Menemen, baharın gelişini ve Hıdırellez sevincini renkli etkinliklerle kutladı.

YEREL YÖNETİMLER

Efes Selçuk, baharın gelişini müjdeleyen ve bolluk bereketin simgesi olan Hıdırellez'i İsabey Mahallesi'nde düzenlenen şenlikle coşkuyla karşıladı.

YEREL YÖNETİMLER

Narlıdere, İzmir'in kültür mirası Tarihi Yukarıköy'de, binlerce yıllık geleneği olan Hıdırellez'i büyük bir coşkuyla karşıladı.

İZMİR EKSPRES

Bornova Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdırellez'i Bornova Büyükpark'ta düzenlediği coşkulu şenlikle kutladı.

İZMİR EKSPRES

Menderes semaları, renklerin dans ettiği bir görüntüye sahne oldu.

YEREL YÖNETİMLER

Balçova, renkli ve coşkulu bir atmosfere sahne oldu, zira Adalet ve Demokrasi Parkı'nda gerçekleşen Hıdırellez etkinliği binlerce vatandaşı bir araya...

İZMİR EKSPRES

Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez ve 11. Bahar Şenliği, Ovakent Mahallesi'nde coşkulu bir şekilde kutlandı.

Yandex.Metrica