Bu tasarımda, Ulu Önder Atatürk'ün ve 500'e yakın çocuğun fotoğrafı birleştirilerek "Atatürk'ün Çocukları!" sloganıyla billboardlarda yer aldı. Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, bu özel görsel ile ilgili olarak, "Aydınlık yarınların teminatı olan çocuklarımızla gurur duyuyor, 23 Nisan'ı Karşıyakamıza yakışır bir coşkuyla kutluyoruz" dedi.

Karşıyaka'da Hıdırellez Coşkusu | Baharın Müjdecisi Şenlik Karşıyaka'da Hıdırellez Coşkusu | Baharın Müjdecisi Şenlik

Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına özel bir görsel tasarım hazırladı. Çalışmada, belediyenin çağrısına cevap olarak sosyal medyadan iletilen 500'e yakın çocuk fotoğrafı kullanılarak özel bir zemin oluşturuldu ve üzerine Atatürk'ün fotoğrafı yansıtıldı. "Atatürk'ün Çocukları!" sloganıyla taçlandırılan bu görsel, ilçenin farklı noktalarındaki billboardlarda ve açık hava reklam alanlarında yer aldı. Ayrıca, sosyal medya paylaşımlarında da #AtatürkünÇocukları etiketiyle bu çalışmanın daha geniş kitlelere ulaştırılacağı belirtildi.

Image 123650291 (1)

Belediye Başkanı B. Yıldız Ünsal, Karşıyaka'nın Atatürk sevdalısı çocuklarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, "Atatürk ilkelerini ve Cumhuriyet değerlerini geleceğe taşımak ve çocuklara keyifli bir hatıra bırakmak amacıyla yaptığımız çalışmaya büyük ilgi gösteren çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ediyorum. Hazırladığımız tasarımı, Karşıyaka'nın gurur tablosu olarak bayram haftası boyunca paylaşmaya devam edeceğiz. Ata'mızı 23 Nisan onuruna çok sevdiği çocuklarla birlikte anacağız. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Karşıyakamıza yakışır bir coşku ve heyecanla kutlayacağız" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Ekspres