Karşıyaka belediyesi Haberleri

karşıyaka belediyesi haberleri ve güncel karşıyaka belediyesi gelişmeleri, karşıyaka belediyesi ile ilgili tüm video, karşıyaka belediyesi fotoğrafları ve karşıyaka belediyesi haberleri Haber Ekspres - İzmir Haberleri, Güncel Haberler, Son Dakika Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka'da düzenlenen Aşure Günü etkinliği, yaklaşık üç bin kişiye aşure ikramı yapıldı. Başkan Ünsal, birlik ve beraberlik vurgusuyla etkinliğe katıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, yaya yolları ve trafiğe kapalı alanlarda denetimlerini sıkılaştırarak son 4 ayda 2 bin sürücüye yasal işlem uyguladı.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, üretici ve tüketiciyi aracısız olarak buluşturduğu pazarlara bir yenisini daha ekledi

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, anaokulu öğrencileriyle gerçekleştirdiği tohum ekimi etkinliği ile çocukları ekolojiyle buluşturup, sürdürülebilir geleceğe hazırlıyor.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, son 3 ayda on binlerce ton çöp ve moloz toplayarak ilçeyi daha temiz bir yaşam alanı haline getirdi.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana 8 bin 500 metrekare alanda asfalt yama, parke döşeme ve tamirat uygulamaları gerçekleştirerek ilçeyi...

YEREL YÖNETİMLER

Kent A.Ş. işçilerini kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Personel maaşlarında enflasyon oranının üzerinde iyileştirmeler yapıldı.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi’nin Yaz Okulu, gençleri iklim değişikliği ile mücadele için bir araya getiriyor.

SAĞLIK

Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, Sivas’ta düzenlenen U14 Takım Türkiye Şampiyonası finalinde birinci oldu.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, yaz aylarına damga vuracak 'Gece Pazarı'nı Karşıyaka Çarşısı'nda başlatıyor. Her Perşembe akşamı kurulacak bu pazar, 25 Temmuz’da kapılarını...

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, 8 bin 372 sivilin katledildiği Srebrenica soykırımının 29. yıl dönümünde anlamlı bir tören düzenledi.

YEREL YÖNETİMLER

Karşıyaka Belediyesi, dijital dönüşümde hız kesmiyor. Başkan Yıldız Ünsal, dijital arşiv yönetim sisteminde 6 milyon 120 bin sayfa evrak ve...

Yandex.Metrica