Tire 4 Eylül İlkokulu’ndan Ecem Okutan ve Tire Rasih Kirazoğlu İlkokulu’ndan Ata Mustafa Ödek, temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak projelerini Başkan Hayati Okuroğlu'na anlattılar.

Minikler, makam koltuğuna oturur oturmaz bu özel günü Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına teşekkür ederek başladılar. Sonrasında ise gerçekleştirmek istedikleri projeleri sıraladılar. Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı görmeyen çocuk kalmasın, Tire Belediyesi Çocuk Oyun Müzesi, çocuk parkları, kapalı yüzme havuzları, engelli rampaları, okul bahçelerine gösteri platformları, tarım hobi bahçeleri, paten ve kaykay alanları gibi birçok projeyi dile getirdiler.

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı Karataş'ta esnaf buluşması yaptı

Ziyaretin sonunda Başkan Hayati Okuroğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verirken hatıra fotoğrafı çektirdi. Tire Belediye Başkanı Okuroğlu, miniklerle buluşmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel günlere taşıyacaklar. Bizler de çocuklarımız ve geleceğimiz için elimizden geldiğince tüm imkânları seferber edeceğiz. Tire Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evlatlarımız için dopdolu bir program hazırladık. ‘Fatih Parkı’nda düzenleyeceğimiz etkinliklere tüm çocukları bekliyoruz. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Editör: Haber Ekspres