36 yaşındaki Rachel Araz, 2016 yılında Sami Kirespi ile nikah masasına oturmuş ve mutlu bir evlilik yaşamıştı. Şubat ayında üçüncü çocuğunu kucağına alan Araz'ın, Galia ve Lionel adında iki çocuğu bulunuyordu. Üçüncü bebeğinin cinsiyetini doğum sırasında öğrenen Araz, mutlu bir anne olarak biliniyordu.

Ancak son yaşadığı trafik kazası, hayatında büyük bir dönüm noktası oldu. Ünlü fenomen, kazayı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine aktardı. Yaşadığı korku dolu anları ve ölümden dönme şansını anlatan Araz, olayın detaylarını paylaştı.

Rachel Araz'ın trafik kazası geçirdiğini ve yaşadığı korkunç anları paylaştığı bu özgün haber, sosyal medya kullanıcıları tarafından ilgiyle takip edildi. Kazadan sağ salim kurtulan ünlü ismin, yaşadığı tecrübeyi paylaşarak bir farkındalık oluşturması ve trafik güvenliği konusunda daha dikkatli olunması gerektiği mesajını vermesi önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Acun Ilıcalı'nın Acı Kaybı ! Acun Ilıcalı'nın Acı Kaybı !

Fenomen Rachel Araz, yaptığı paylaşımda,“En sol şeritte tek başıma otobanda giderken başka bir araç bana yandan tam dik açıyla çarptı. Beni akan trafikte tur attırarak ters çevirdi. Hava yastıkları patladı, araç durduğu anda o şokla kapımı açıp çimenlere koştum başka biri daha çarpmasın diye. Sonrası ambulans, polis, hastane. Binlerce şükür ki iyiyim ama yaşadığım travmayı bir saniye dahi unutamıyorum. O saniyeler sadece şunu düşündüm; demek böyle ölüyor insanlar trafik kazalarında. Siz ne kadar dikkat ederseniz edin başınıza bu gelebiliyor. Sinir sitemim çöktü, durmadan ağlıyorum. Allah korudu, başka bir açıklaması yok. İyi ki yalnızdım şükürler olsun ki, aksini düşünmek dahi istemiyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Ekspres