Büyüdün yavrum sende
Hasret sende sevgi bende
Akşamlar döner geceye
Geceler gebe gündüze.

Karanlığa bakıp durma
Beni orada arama
Ben güneşin içindeyim
Beni sabahlarda ara.

Geleceğim bir gün bende
Sevgi büyüt ellerinde
Akşamlar döndü geceye
Geceler gebe gündüze.
                    Ahmet Kaya

Spor-Toto 3.Lig 1.Grupta sezon dün oynanan karşılaşmalarla ile sona erdi. Sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan İzmir temsilcisi Altay; bu hedefine normal sezonda ulaşamasa da play-off müsabakalarında bu hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.

Altay kulübünün play-off geçmişine baktığımızda birçok hayal kırıklıkları yaşadığını, zaman zaman da haklarının gasp edildiğini görebiliriz. Ama ben bu play-off sürecinden çok umutluyum. 103 yıllık, cumhuriyetin kuruluşuna öncülük etmiş kulüp geçen sezon tarihinin en dip noktasını yaşamıştı. O dönem camiada birlik beraberlik oluşturulması sürekli aşağı doğru ivmelenen kötü gidişatı durdurmayı başarmıştı. Oluşturulan olumlu hava, bugünkü maddi ve manevi yönden birçok fedakarlığı yerine getiren Özgür Ekmekçioğlu ve yönetimini de güç ve kararlılık kazandırdı. Ekmekçioğlu ve ekibi bu ligin çok daha üzerinde bir ekip oluşturmayı başardı. Altyapımızdan harmanlanan tecrübeli kadro birebir tanışıklıklarımız ve dostlarımızdan aldığım duyumlarla da ahlak ve meslek sorumluluğu tam olan futbolculardan oluşuyor. Bu ekibin başında kendi çocuğuna 'Altay' ismini koyacak kadar camiasına bağlı bir teknik adamın olduğunu da hesap edersek, Altay kulübü rakiplerinden bu yarışa çok daha önde başlayacaktır.
Tam 14 yıldır büyük bir çöküşü yaşadık. Bir nesil Altay'ı üst liglerde göremeden büyüyor. Bu hasret, o genç nesilde en ufak bir yılgınlığa zemin hazırlamıyor. Herkes inançlı. Şiirdeki gibi akşamlarımız geceye dönmüştü ama gecelerin gündüze gebe olduğuna inancımız tam. Bu play-off süreci ve gelecek şampiyonluk gündüzün ilk ışıkları olacaktır. Ve bu yönetim, teknik kadro, futbolcular ve taraftar bunu başaracak güçte ve bu onların hakkı. Evet, geliyoruz. Rakip kim olursa olsun fark etmez. Altay bu sefer başaracak güce ve inanca sahip. Şampiyonluk için bayraklarınızı şimdiden hazırlayın, şimdiden o günün güzelliği yüreklerinizi ısıtsın. Son dakikaya kadar emeği geçenlerin gücüne güç katacak şekilde armanın yanında olalım. O zaman tüm mutluluklar bize helal olacak.