Ligdeki sıralamayı , dolayısıyla play-of eşleşmelerini doğrudan etkileyecek bir maçı Karşıyaka, Manisa ekibi karşısında 80-98 gibi iyi bir skorla kazandı. 
  Kaybetseydik rakip Manisa olacaktı. Galatasaray da , Tofaş’ı deplasmanında uzatmalara kalan maçı kazanarak , Karşıyaka’nın rakibi oldu. Beşiktaş-Manisa  eşleşmesi de bence ilginç bir seri olacak.
   Bir kere şunu belirtmeliyim , çok çok güzel bir maç oldu. Manisa ekibi çok iyi bir kadro kurmuş ve iyi de bir teknik kadro bulmuşlar. Meksikalı oyuncu Pako liderliğinde 3 periyot iyi bir direnç ortaya koydular. Fakat Manisa halkı ellerindeki bu takımın farkında değil galiba ? Karşıyaka-Manisa rekabetini düşünürsek , tribünlerdeki büyük boşlukları çok yadırgadım. Bu takım o boşluklardan fazlasını hak ediyor göründü. Arzulu basketbollarıyla Play-of’ta rakip olarak Karşıyaka’yı istediklerini gösterdiler. Ama McCollum rakip olarak Manisa’yı değil Galatasaray’ı tercih etti. McCollum taraflı tarafsız bütün basketbolseverlere muazzam bir resital izletti ! Basketbolu güzelleştiren her şeyi yaptı! O kadar iyiydi ki sadece kendi yıldızını değil , beraber forma giydiği bütün arkadaşlarının yıldızlarını parlattı. Maçın başında dış şutlarda arka arkaya başarılı olunca , rakip yakın savunmaya çalıştı. Büyük yetenek, bu sefer içeriye kat etmeye başladı ve savunmanın yanından yürüye yürüye geçerek sayılar buldu. Bu sefer ikili , üçlü savunma yapmaya çalıştılar. Büyük profesyonel ne yaptı ? Topu arkadaşlarıyla paylaşmaya başladı. Brown,Martin bomboş üçlükler buldular. Bu kadar iyi oynamamıza ve ilk yarıyı 50 sayı ile bitirmemize rağmen Manisa ekibi de çok iyi oynadı ve gerçekten Eurolig kalitesinde bir maç izledik. McCollum dün durdurulamaz bir oyun ortaya koymasa biz bu maçı kazanamazdık! Tırpancı,Sayılı ve Haltalı savunmada çok iyi işlere imza attılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Play-of öncesi güven verdiler. Yalnız Haltalı kardeşimiz rakibin faul tuzaklarına çok kolay düşüyor. Buna çok dikkat etmeli. Rotasyonumuz kısaldı ve kendisine daha uzun dakikalar ihtiyacımız olacak. Brown üçüncü periyotta çok işe yaradı. Hücum performansı etkileyici idi. Martin de şut kabiliyetini konuşturunca son 5 dakika , rahat bir maç izledik. 3. periyotta kafa kafaya gelen maç 4-5 dakikada koptu ve çift hanelere geldi. Ufuk hocamız bu kadroya göre oyun setleri hazırlamış, takım da gayretli bir şekilde bunları uyguluyor. McCollum her zaman bu kadar iyi oynar mı ? Bu güne kadar oynadı. Bence bundan sonra da arttırarak devam eder. 
   Play-of öncesi bundan daha iyi bir hazırlık maçı bulamazdık. Ve bu maçı da çok iyi oynayarak kazandık. Şimdi rakip Galatasaray. Saha avantajı cebimizde. Takım formda. McCollum alev alev yanıyor! İstanbul ekibinin işi çok çok zor. Ufuk hocamız da özel önlemler alacaktır. McCollum isterse bizi sonuna kadar götürebileceğini gösterdi. 
  Göğsünde Atatürk’ün verdiği ay-yıldız olan kulübe final yolunda başarılar diliyorum.
  Sevgi ve saygılarımla