Haber Ekspres Gazetesi 18.04.2024 Burç Yorumları

Tüm burçlar için geçerli olan 17/18/19 Nisan tarihlerinizde kişisel bakımlarınızı yaptırabilir. Saçlarınızı kestirebilirsiniz. Yapılan işlemlerin kalıcı etkilerini görmek istiyorsanız. Ayrıca saçlarınız gür ve dolgun hacimli olmasını istiyorsanız mutlaka saçınızı kestirin ya da kendiniz evde bir tutum kesin farklı ilerleyen dönemlerde anlayacaksınız.

Burç Yorumları

Koç Burcu ; İçinizi farklı heyecanlar kaplayabilir. Bunu iyi değerlendirin. Odağınızı tek bir yöne çevirmelisin. Dağınıklık sizi başarıdan uzaklaştırıyor.

Boğa Burcu ; Enerjiniz gün boyu aktif kişisel bakımlarınızla ilgilenmek size iyi gelecektir. Randevularınızı şimdiden alın, üşenmeyin.

İkizler Burcu ; Yoğun toplantılarla ya da görüşmelerle dolu bir gün ve karar vermekte zorlandığınız konularla yüzleşebilirsiniz. Her şeyi tek güne sığdırmayın hata yapabilirsiniz.

Yengeç Burcu ; Odağınız kariyer alanınız hayallerinizin bir an önce olmasını istiyorsunuz. Sabırlı olursanız şans sizden yana.

Aslan Burcu ; Önceliğiniz kariyer ve şehir dışı planlarınız. Uzaklardan yeni gelmiş olsanız bile yeni yolculuklar yapmak istiyorsunuz. Sevdiklerinizle beraber yeni seyahat planlarına hazırsınız.

Başak Burcu ; Ateş grubu arkadaşlarınızla vakit geçirmenizi öneririm. Harekete geçmekte zorlanacağınız bir gün. Olayları büyütmeyin ve abartmayın. Yürüyüş yapmak ya da yeni hobiler bulmak iyi gelecektir.

Terazi Burcu ; Sizi yoran günler biraz da olsa geride kaldı. Denge sağlamak için sustuğunuz durumlardan vazgeçmeye, kendinizden yeni bir ben oluşturmaya başlıyorsunuz. Sahne sizin.

Akrep Burcu ; Gizli olan her şey gündeminiz de haberiniz olmadan sizin hakkınızda yapılan görüşmelerle ilgili kulağınız bilgiler gelebilir. Yine de doğruluğuna emin olmadan hareket etmeyin.

Yay Burcu; Aklınızdaki gerçekliğe dönüştürünce rahatlıcaksınız. Biraz da sabır sevgili yaylar yılın ikinci yarısı hasat zamanı.

Oğlak Burcu ; Mümkünse bugün imza atmamaya ya da kesin sözler vermemeye gayret edin. Yakın çevrenizle ve sözleşmelerinizle ilgili biraz yorucu bir gün. Su elementinizi arttırın bol su tüketin.

Kova Burcu ; Güne baş ağrısı ya da boyun ağrısıyla başlamış olabilirsiniz. Önemli vermeniz gereken kararlar var lütfen acele etmeyiniz durum değerlendirmesi yapmanızı tavsiye ederim.

Balık Burcu ; Hazlarınız değişiyor artık hayat enerjinizi daha farklı konulara yönlendirme zamanı geldi. Sürdürülebilir hayaller kurun ve olması için harekete geçin evren sizden yana.