Koç Burcu ; Davalar, devlet belediye konuları, evrak işleri ile ilgili geriye dönük sorunlar olabilir unuttuğunuz önemli evraklarınızı kontrol ediniz. Boş yere ceza yemeyin.

Boğa Burcu ; Birkaç gün partnerinizden uzak durun ya da o sizden uzak dursun. İlişkilerle ilgili öfke patlamaları geçmişe takıklık söz konusu olabilir. Odağınızı başka yöne çevirin.

İkizler Burcu ; Çalışmak istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İçiniz kıpır kıpır oyüzden sevdiklerinizle vakit geçirmek istiyorsunuz.

Yengeç Burcu ; Yeni eğitimlere başlama konusunda kararsız olabilirsiniz. Ticari hayatınız şekil değiştiriyor. İyi bir plan yaparsanız başarı sizden yana.

Aslan Burcu ; Yakın çevre ile ilgili ilişkilerde kopukluk söz konusu olabilir. Biraz sakince yaklaşın durumlara maddi kazançlar yönünden şanslı bir zaman dilimindesiniz.

Başak Burcu ; Üçüncü kişiler, dava konuları, banka kredileri, miras konuları içerisinde boğulduğunuz bir dönemdesiniz. Programlarınızı mantıklıca yapın hata yapma olasılıklarınız yüksek.

Terazi Burcu ; Partnerinizin yakın çevresi ile ilgili büyük gündemler olabilir. Önemli kararlar verme zamanınız gelmiş. Ne istediğinize karar vermelisiniz.

Akrep Burcu ; Önümüzde akrep dolunayı en çok sizi etkileyecek patlamaya hazır bomba gibi olabilirsiniz. Önünüze anlamsız gündemler gelebilir. Sakin olmanız mantıklı kararlar vermeniz gerekmektedir.

Yay Burcu ; Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyalleşmek için ideal zamanlar bazı tanışmalar kalıcı olabilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu ; Aile konularını hala aşamadınız. Taşınma tadilat işleri sizi yormuş olabilir. Kendinize haksızlık yapılıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Biraz daha sabredin geçicek.

Kova Burcu ; Başınıza beklenmedik olaylar geliyor olabilir. Değişim dönüşüm içerisindesiniz. Akışına bırakmayı öğrenin bazı olaylara müdahale etmek kendi sisteminizi kabul ettirmek doğru olmayabilir.

Balık Burcu ; Maddi kazançlarınızla ilgili daralmalar, sınırlar söz konusu olabilir. Çalışma alanınızda büyük değişim sizi bekliyor. İş değişikliği ya da meslek değişikliği söz konusu olabilir.