Adıyaman'ın Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelen olayda, maganda kurşunu bir evin çatısını delerek içeri girdi. Aile büyük korku yaşarken, polis ekipleri soruşturma başlattı.
Olayın detayları
Adıyaman Merkez Yeşilyurt Mahallesi 21101 Sokak'ta yaşayan Yasin Ş. ve ailesi, evlerinde oturdukları sırada büyük bir gürültüyle karşılaştılar. Evlerinin çatısını delerek içeri giren mermi, odanın içinde yere düştü. Şans eseri kimseye isabet etmeyen kurşun, aile üyelerinde korku ve paniğe yol açtı.

Polis ekiplerinin incelemesi
Olayın hemen ardından, durumu fark eden aile üyeleri polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevredeki alanı inceleyerek delilleri topladı. Olayın, bir magandanın rastgele ateşlemesi sonucu meydana geldiği belirlendi.
Aileden tepki
Aile, yaşadıkları korkuyu dile getirerek, "Evde çoluk çocuk oturuyoruz. Birine isabet etseydi ne yapardık? Birilerinin silah zevki yüzünden canımızdan olacaktık" şeklinde tepki gösterdi. Aile, bu tür olayların tekrar yaşanmaması için faillerin cezalandırılmasını talep etti.
Soruşturma başlatıldı
Polis, magandanın kimliğini belirleyip yakalamak için soruşturma başlattı. Güvenlik kamerası görüntüleri ve çevre tanıklarının ifadeleri, olayın aydınlatılmasında önemli rol oynayacak.




