Aliağa'nın gelecekteki milli yüzücüleri, Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi'nde (AYM) bulunan yarı olimpik havuzda ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi. AGM Spor Kulübü'nün lisanslı yüzücüleri, hem antrenmanlarını yaparak hem de havuzun tadını çıkararak keyifli zaman geçirdi.

Aliağa Belediyesi tarafından kısa bir süre içerisinde tamamlanan Aliağa Spor ve Yaşam Merkezi, kültür, sanat ve spor alanında birçok kursa ev sahipliği yapıyor.

Sanat Kurslarına Kayıtlar Devam Ediyor


AYM'de bulunan ASEV (Aliağa Sanat ve Eğitim Vakfı) kayıtları da hızla devam ediyor. Sanat kurslarına katılmak isteyenler, AYM'ye 10.00 - 19.00 saatleri arasında başvuruda bulunabilirler. Kayıt için kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf yeterlidir. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0232 616 7071 numaralı telefondan iletişime geçebilirler.

Sanatseverler için sunulan kurslar arasında piyano, keman, klasik gitar, bağlama, ney, kaval/zurna, klarnet/yan flüt, ud, ukulele, bateri, darbuka, resim, işaret dili, bale, tiyatro, çocuk tiyatrosu, Latin Dansları (çocuk ve yetişkin), Türk Halk Dansları (çocuk ve yetişkin), Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği, Gençlik Korosu, Çocuk Korosu ve diksiyon branşları bulunmaktadır.

Bayraklı Belediye Başkanı Önal, Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu Bayraklı Belediye Başkanı Önal, Genç Çiftlerin Mutluluğuna Ortak Oldu

Sporun Merkezi AYM


AYM, spor tutkunlarını da unutmuyor. AYM Kış Spor Okulları ile yüzme kursları için kayıtlar hızla dolmaktadır. 4-13 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen yüzme kurslarına başvurular, AYM'de şahsen 10.00 - 19.00 saatleri arasında yapılabilmektedir. Yüzme kursları hakkında detaylı bilgi almak için ise 0232 399 0000 / 3200 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

AYM ayrıca basketbol, voleybol, karate, tenis, özel eğitim, pilates (reformer-mat pilates) ve cimnastik branşlarında verilecek olan Kış Spor Okulları için de kayıtlara başlamıştır. Öğrenciler, kendi yaş gruplarına uygun branşlara kimlik fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğraf ile başvuruda bulunabilirler. Detaylı bilgi için 0232 399 00 00 / 3200 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ